Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Τα ψέματα του Τσίπρα για την διανομή του πλεονάσματος στο τέλος του 2017


Από τον Βασίλη Πολυχρόνη     

Βαράτε τα νταούλια λοιπόν,ας αρχίσουν κι ας κρατήσουν οι χοροί!Η...Scinteia του 21ου αι. μας πληροφορεί πως ο...ηγέτης 100ετίας δεσμεύτηκε να μοιράσει "κοινωνικό μέρισμα" στο τέλος του 2017 ίδιο με αυτό της προηγούμενης χρονιάς!

Μπάρμπα Μήτσο βγες στους δρόμους να πανηγυρίσεις,ο Αλέξης,αφού σου πήρε μέχρι τώρα το αίμα κι ετοιμάζεται σε ένα χρόνο να σου πάρει και το μεδούλι από τη σύνταξη σου,θα σου δώσει...μερικές γάζες για την αιμορραγία!

Υ.Γ. Ξεπερνώ την...δέσμευση του Αλέξη προς την Κ.Ο. του και το λαό (μπορώ να αντιπαραβάλλω άπειρες "δεσμεύσεις" του ίδιου που εντάχθηκαν τελικά στην κατηγορία "λέμε και καμιά μαλακία να περνά η ώρα"),ας πούμε πως θέλει να την τηρήσει.Εκείνη την ΓΡΑΠΤΗ ΔΕΥΣΜΕΥΣΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ προς τους δανειστές από τον περασμένο Δεκέμβριο πως "τίποτα δεν πρόκειται να ξαναδοθεί χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των θεσμών" και "τυχόν διανομή δημοσιονομικού πλεονάσματος θα έχει στόχο δομές αλληλεγγύης και αναπτυξιακή λογική κι όχι την πρόσκαιρη αύξηση της κατανάλωσης" πως θα την ξεπεράσει?

Υ.Γ. Καλός ο σανός για προβατάκια που θα ψηφίσουν τα μέτρα,αλλά ο λαός πια...δεν μασάει!

#ξεφτίλες


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...