Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Λαϊκή Ενότητα: Λέμε «ΟΧΙ» στους πλειστηριασμούς – Όλες και όλοι στα Ειρηνοδικεία και την Τετάρτη 3/5ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΜΑΪΟΥ
ΛΕΜΕ «ΟΧΙ» ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Την Τετάρτη 3 Μαΐου συνεχίζονται οι πλειστηριασμοί. Παράλληλα, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συμφώνησε με τους δανειστές και προετοιμάζει, με τη στήριξη του συνόλου των μνημονιακών κομμάτων της Βουλής, ένα νέο σύστημα διεξαγωγής ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Οι σχετικές νομοθετικές αλλαγές θα τεθούν προς ψήφιση στο κοινοβούλιο μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και το σύστημα διεξαγωγής ηλεκτρονικών πλειστηριασμών θα ενεργοποιηθεί από τον προσεχή Σεπτέμβριο.
Βασικό στόχο της κυβέρνησης, των παλιομνημονιακών κομμάτων και των «εταίρων» – δανειστών αποτελεί η υλοποίηση και εφαρμογή των εξοντωτικών για την πλειονότητα του λαού μέτρων και η παροχή της δυνατότητας σε τράπεζες και funds – «κοράκια» να υφαρπάξουν ό,τι απέμεινε μετά από 7 «πέτρινα» μνημονιακά χρόνια στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Όμως, τα σχέδια της κυβέρνησης, των δανειστών και του συνόλου των μνημονιακών κομμάτων σε βάρος του λαού, στο πλαίσιο -και- της τρέχουσας «διαπραγμάτευσης» δεν θα περάσουν. Για μια ακόμη φορά, οι προσπάθειες για την αρπαγή των λαϊκών περιουσιών θα πέσουν στο «κενό».
Στελέχη, μέλη και φίλοι της Λαϊκής Ενότητας, μαζί με οργανώσεις της Αριστεράς, κινήματα, συλλογικότητες και πολίτες θα δώσουν ξανά δυναμικό «παρών» την Τετάρτη 3 Μαΐου, στις 3 μ.μ., στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας για να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
ΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...