Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Νέα κωλοτούμπα Τσίπρα. Κρατάμε το 4ο Μνημόνιο, δεχόμαστε πρόταση Σόιμπλε για συζήτηση μετά το 2018 για το χρέος


Διαβάζουμε τις σημερινές δηλώσεις Τσίπρα από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, και πλέον δεν μπορούμε να αποδεχθούμε την πολιτική αλητεία του αντρός, Αλέξη Τσίπρα. Είπε λοιπόν σήμερα:

Ως στρατηγικό στόχο χαρακτήρισε την έξοδο στις αγορές ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, όπου νωρίτερα παρουσίασε την ενεργειακή πολιτική της χώρας. Ο Αλέξης Τσίπρας είπε «ο στρατηγικός στόχος είναι να μπορέσει η χώρα με το πέρας του 3ου μνημονίου δηλαδή τον Αύγουστο του 2018, να δανείζεται από τις αγορές και κάτι τέτοιο είναι κοντά».

«Αυτός ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί είτε πάρουμε μια συμφωνία για το χρέος σαν αυτή που μας παρουσίασε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών είτε με μια ακόμα καλύτερη που παλεύουμε να πάρουμε» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΙΜΠΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.........ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕ!

Δηλαδή η πρόταση Σόιμπλε που δεν δέχθηκε το ΔΝΤ, λέει ότι καμία ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, ούτε επιμήκυνση μέχρι το 2018 και μετά βλέπουμε.....Το ESM σε προηγούμενο μας άρθρο, που εκφράζει και την Γερμανία είπε ότι και μετά το 2018 δεν βλέπει κάποια ανάγκη για ελάφρυνση.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ.....ΑΝΑΙΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΝ ΔΝΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!



Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...