Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Μα αδελφός να χτυπά αδελφό;;;; Ενδο-ακροδεξιά διαμάχη μεταξύ Κασιδιάρη-Δένδια


Έντονες διαστάσεις πήρε το επεισόδιο ανάμεσα στον Ηλία Κασιδιάρη και τον Νίκο Δένδια, στη Βουλή, με τον πρώτο να σπρώχνει τον δεύτερο βίαια και να ακολουθεί γενική σύρραξη. Ο λόγος που έγινε η διαμάχη, είναι ότι ο βουλευτής της ΝΔ, πέρασε μπροστά από εκείνον της Χρυσής Αυγής, την ώρα που μιλούσε, κάτι που τον εκνεύρισε.

Ο διάλογος: 

Κασιδιάρης: Οχι από μπροστά μου. Δεν βλέπεις ότι μιλάω; 
Λαγός: Ελα, πήγαινε από εδώ ρε
Παππάς (Χρήστος): Τι περνάς από εδώ;
Κασιδιάρης: Τι ύφος είναι αυτό;
Μπαλαούρας: εεεεεεεεεε
Κασιδιάρης: Φύγε ρε βλάκα
Μπαλαούρας: Φρουρά, φρουρά, φρουρά, φρουρά. Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ. Εξω, έξω. Φρουρά, αποβάλλεται ο κ.Κασιδιάρης. Αποβάλλεται. Ησυχία. Η φρουρά να βγάλει έξω τον κ.Κασιδιάρη. Εεεεεεεεεεεεεεεε. Η φρουρά που είναι; Πηγαίνετε κάτω ρε παιδιά να φωνάξετε τη φρουρά. Πού είναι. Εχει αποβληθεί ο Κασιδιάρης. Μολύνετε τη Βουλή. Δεν υπάρχει φρουρά εδώ. 

Δένδιας : «Δεν προξένησα το επεισόδιο, απλά πέρασα μπροστά από τον Κασιδιάρη και  δέχθηκα από αυτόν και τους άλλους βουλευτές αυτό που είδατε . Άκουσα με ανατριχιαστική λογική τον Λαγό να μιλάει για αυτοδικία.
Γίνεται κατανοητό ότι η Δημοκρατία δεν είναι κάτι δεδομένο  πρέπει να μαχόμαστε για αυτήν από την αρχή».

Βορίδης: «Να διατάξετε την αποβολή του συνόλου της κοινοβουλευτική ομάδας της Χρυσής Αυγής από την παρούσα διαδικασία. Όλοι συμπράξανε όλοι, βρίζανε, όλοι συμπεριφέρονταν με απαράδεκτο τρόπο. Αυτό πρέπει να είναι ένα συγκεκριμένο μήνυμα ότι το κοινοβούλιο μπορεί να προστατέψει αποτελεσματικά τις συνεδρίες του».

Λοβέρδος: «Ξεφτιλίστικε το κοινοβούλιο θα γίνουμε ρεζίλι σε όλον τον κόσμο δεν μας αρκεί η παραπομπή στην επιτροπή».

Αμυράς: «Εικόνες ντροπής, λεκέ στον κοινοβουλευτικό βίο. Να κατατεθεί μομφή κατά όλης της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΧΑ».

Λαγός: «Εξαιτίας του Δένδια του Σαμαρά και του Αθανασίου πήγαμε φυλακή χωρίς  στοιχεία. Αν δεν υπήρχαμε εμείς να συγκρατήσουμε τα πράγματα  θα τρέχατε ακόμα από τις πόρτες».

Βούτσης: «Καλά κάνατε και δώσατε το λόγο στη ΧΑ. Η παράταξη της ΧΑ αναλαμβάνει την συλλογική πολιτική ευθύνη για αυτή την πράξη. Απαραίτητο πέρα από την παραπομπή , τουλάχιστον για τη σημερινή και αυριανή συνεδρίαση των επιτροπών να μην συμμετέχει  η ΧΑ».

Δεν μπαίνουμε στο τριπάκι να υπερασπιστούμε τον Δένδια, όχι γιατί θέλουμε να δώσουμε άλλοθι στον φασίστα Κασιδιάρη, αλλά γιατί θεωρούμε εξίσου φασίστα τον Δένδια!

Δεν ξεχνάμε τις ακροδεξιές απόψεις του βουλευτή της ΝΔ, την κάλυψη που έδινε στην Χρυσή Αυγή ως Υπουργός Δημόσιας Τάξης, αποκρύπτοντας ενοχοποιητικά στοιχεία για την φασιστική οργάνωση...

Σε προβλήματα της ελληνικής ακροδεξιάς εμείς δεν παρεμβαίνουμε!

Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...