Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Συγκινητική η προσπάθεια καθεστώτος και ΜΜΕ να καταστήσουν τον Παπαδήμο συμπαθή


Ο Λουκάς Παπαδήμος μέγας τραπεζίτης από αυτούς που μας έβαλαν στο ευρώ, και δοτός πρωθυπουργός την περίοδο 2011-2012 είναι το πρόσωπο της ημέρας, με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση με παγιδευμένο με εκρηκτικά, φάκελο που τον έπληξε. Με την μέθοδο του "ζορό", και των επιλεκτικών κτυπημάτων σε ανθρώπους έξω από κάθε λαϊκή-κινηματική διαδικασία είναι βέβαιο ότι επί της ουσίας τίποτα θετικό δεν μπορεί να παραχθεί για τις δυνάμεις εργασίας αυτού του τόπου. Αντίθετα εντατικοποίηση εφαρμογής τρομονόμων μπορούν να πλήξουν το Κίνημα σε τέτοιους περιόδους.

Με το άκουσμα της είδησης της επίθεσης στον Παπαδήμο, έσπευσε όλος ο πολιτικός αστικός κόσμος με σπαρακτικά μηνύματα να δηλώσουν πόσο αποτρόπαια ήταν η παραπάνω η ενέργεια. Κυβέρνηση, δια μέσου Τζανακόπουλου, ΝΔ, Ποτάμια και ΠΑΣΟΚ έτρεξαν στον Ευαγγελισμό που νοσηλεύεται και το θέμα δεν είναι ότι έτρεξαν αλλά το έκαναν με τρόπο δημόσιο και δραματικό για να συγκινηθεί το πόπολο!

Από την άλλη τα καθεστωτικά ΜΜΕ εδώ και δύο ώρες (και συνεχίζουν) με διαρκείς συνδέσεις προβάλουν το δράμα του Παπαδήμου, μας λένε πόσο καλός άνθρωπος ήταν κτλ. Θυμίζουμε ότι επί πρωθυπουργίας Παπαδήμου εφαρμόστηκε τα άθλιο PSI που απάλλαξε τις ευρωπαϊκές τράπεζες από το ελληνικό χρέος πράγμα που αφαίρεσε από την χώρας ένα πολύ μεγάλο διαπραγματευτικό όπλο και προκάλεσε απώλειες χρημάτων για τους μικρο=ομολογιούχους,

Την ώρα που χτυπήθηκε ο Παπαδήμος και μία άλλη είδηση έγινε γνωστή. Έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης σε εταιρεία υγραερίου στην περιοχή Νεόκτιστα του Ασπρόπυργου, με τρεις ανθρώπους να τραυματίζονται. Κανείς πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι δεν πήγε στο νοσοκομείο με τους τρεις εργάτες. Κανένα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκε πέραν της απλής αναφοράς στα ηλεκτρονικά μέσα. Καμία ζωντανή σύνδεση!

Η συγκίνηση και η ενημέρωση σαφέστατα ταξικό πρόσημο στις μέρες μας, είναι το συμπέρασμα!

Αν μπει κάποιος στα social media (facebook, twitter) θα δει πάντως μία άλλη εικόνα από αυτή που παρουσιάζουν τα επίσημα κόμματα και τα ΜΜΕ. Ο κόσμος δεν ξέχασε τα πολιτικά εγκλήματα Παπαδήμου, και δεν τον συμπονά κατά πλειοψηφία καθόλου. Μάλιστα κάποια σχόλια, και είναι πάρα πολλά είναι σκληρά για το πως θα επιθυμούσαν να καταλήξει η κατάσταση!



Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...