Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

ΚΤΡ: Υποχωρεί η έννοια της δημοσιογραφίας μπροστά στην... ελεύθερη οικονομία και τις... τράπεζες, αγαπητά ΝΕΑ;


Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε την άποψη των ΝΕΩΝ για το «μπάσιμο» του Ιβάν Σαββίδη στο Mega. Της εφημερίδας αλλά και των αρθρογράφων της. Δεν θα τη μάθουμε όμως. Γιατί; Επειδή ο Ιβάν Σαββίδης ενδέχεται να αγοράσει τον ΔΟΛ τις επόμενες ημέρες οπότε δεν είναι να παίζουμε (παίζουν) με αυτά τα πράγματα.


Οπότε η εφημερίδα αντιμετώπισε το γεγονός σχεδόν... σιωπηλά. Με... σεμνότητα. Χωρίς... πολλά-πολλά. Χωρίς... επίθετα και... χαρακτηρισμούς. Θυμάστε τα πρωτοσέλιδα «βοσκοτόπια» στις αρχές του μήνα, τα καπνοτόπια όπως τα έλεγαν και όλα τα συναφή εναντίον του Ιβάν Σαββίδη και της διαπλοκής του ΣΥΡΙΖΑ; Πάνε αυτά, ξεχάστηκαν, last year.


Μόλις δύο-τρεις εβδομάδες αργότερα, τώρα δηλαδή, τα ΝΕΑ βγήκαν με ένα «ξερό» ρεπορτάζ στον Μικροπολιτικό, χωρίς την παραμικρή αιχμή εναντίον της κυβέρνησης και, πολύ περισσότερο, εναντίον του επιχειρηματία. Φυσικά δεν ασχολήθηκε και κανένας από τους αρθρογράφους με το θέμα.


Θα μου πείτε είναι για να κατηγορούμε την εφημερίδα γι' αυτή τη στάση της, ειδικά στην τραγική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο ΔΟΛ; Είναι κατακριτέο που δεν θέλουν να χτυπήσουν έναν επιχειρηματία ο οποίος μπορεί στο μέλλον να είναι το αφεντικό τους; Όλες οι απαντήσεις, συζητήσιμες... Ειλικρινά.  Υποχωρεί η έννοια της δημοσιογραφίας μπροστά στην... ελεύθερη οικονομία και τις απαιτήσεις των... τραπεζών; Εδώ σας θέλω.

Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...