Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Τα ανοιχτά μικρόφωνα στην "Αίθουσα Σύνταξης" αποκάλυψαν τις συζητήσεις: Πες μπράβο στον Θόδωρο που στηρίζει τον Πρόεδρο της ΒουλήςΠάλι καλά που...υπάρχει ο Θόδωρας που στηρίζει τον ΠτΒ που "την έφτιαξαν όπως παλιά" (δηλαδή...σαν τα μούτρα τους)!
Αυτή η ΕΡΤ ξεπέρασε κατά πολύ την ΥΕΝΕΔ της χούντας,κρίμα που τρέχαμε για συμπαράσταση!
Υ.Γ. Η "Αίθουσα Σύνταξης" αν βάλει κι ένα ένθετο με δημοτικά τραγούδια θα γίνει επάξιος συνεχιστής...των εκπομπών της ΥΕΝΕΔ με τον Καμπαφλή!
#ξεφτίλες

Από το Ποντίκι η είδηση:   

Ένα μικρό απρόοπτο συνέβη χθες κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής Αίθουσα Σύνταξης στην ΕΡΤ.
Ενώ μόλιςέχει γίνει σύνδεση με τη Βουλή και τον αρμόδιο συντάκτη και η κουβέντα σχετικά με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και την ενόχληση του για την δημοσιοποίηση της έκθεσης του γραφείου προϋπολογισμού, συνεχίζεται στο στούντιο ανάμεσα στους δημοσιογράφους που συμμετέχουν στο πάνελ, ακούγεται από τα μικρόφωνα που προφανώς έχουν ξεχάσει ανοιχτά στο κοντρόλ μια φωνή να λέει «Πες μπράβο στον Θόδωρο που στηρίζει τον Πρόεδρο!»
Το σχόλιο της "Ομάδας Αλήθειας" που εντόπισε το σχετικό απόσπασμα είναι οτι «αρχισυντάκτης της εκπομπής είναι ο Θοδωρής Καρυώτης – αλλά αποκλείεται να αναφερόταν σε αυτόν, δεν πιστεύουμε ότι δουλεύει έτσι η ΕΡΤ».


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...