Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ...ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ!


Του Βασίλη Πολυχρόνη              

Μέσα στον...οίστρο της "επιτυχημένης διαπραγμάτευσης",ο...μαρξιστής Ευκλείδης εξήγησε με ποιον τρόπο και με τι πλεόνασμα θα ενεργοποιούνται τα "αντίμετρα"...δικαιώνοντας πλήρως τον Κούλη που έλεγε πως αντίμετρα θα έχουμε μόνο στην περίπτωση υπερπλεονάσματος και κατά το ποσοστό της υπερκάλυψης του και μόνο.Διαβάστε:

"Όπως τόνισε ο κ. Τσακαλώτος, οι δανειστές στο κείμενο του Μνημονίου παίρνουν ως βάση υπολογισμού των στόχων το πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% για το 2019 και το 2020. Έχουν λοιπόν, όπως τόνισε, περιγράψει όλα τα σενάρια στο κείμενο. 

Για παράδειγμα, για το 2019 στον στόχο 3,5% προσθέτουν 1% τα μέτρα για το συνταξιοδοτικό. Άρα 3,5 + 1 = 4,5% πλεόνασμα. Άρα έχεις 1% δημοσιονομικό χώρο για ενεργητική πολιτική. Έτσι μπαίνουν τα αντίμετρα. Πιάνεις, για παράδειγμα, 3%; δηλαδή το μισό από το στόχο, τότε πάει 3%+1% (τα μέτρα για τις συντάξεις) = 4%. Επομένως, έχει δημοσιονομικό χώρο 0,5% για ενεργητικές πολιτικές. Άρα τα αντίμετρα που θα πάρεις θα είναι τα μισά» όπως είπε. 

Άλλο σενάριο, με το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί και ο κόφτης, το οποίο και αναφέρει το Μνημόνιο, είναι να πιάσει η κυβέρνηση στόχο 2% -τότε έχουμε συν 1%. Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση δεν παίρνει καθόλου θετικά μέτρα και μάλιστα ενεργοποιείται ο κόφτης με προσαρμογή 1,5%".

Για να ληφθούν "αντίμετρα" ύψους 1% θα πρέπει να υπάρξει πλεόνασμα...3,5 + 1 = 4,5% (δεν το λέω εγώ,ο...μαρξιστής Ευκλείδης το είπε στα προβατάκια του κόμματος του)!

Τελικά,από...μαρξιστή Ευκλείδη μαθαίνεις την αλήθεια!

Υ.Γ. Φτάσατε ρε #ξεφτίλες στο σημείο να λέει ο κόσμος πως θα είναι καλύτερα με αυτόν που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και φτάνει σε πολλαπλούς οργασμούς όταν απολύει κόσμο!Αυτό το έγκλημα δεν θα περάσει ασυγχώρητο!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...