Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Πορεία και συναυλία από εργαζόμενους στη ΒΙΟΜΕ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στηρίζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα στο κέντρο της πόλης, εργαζόμενοι στη ΒΙΟΜΕ.

Συγκεκριμένα, στις 18:00 σήμερα το απόγευμα, θα συγκεντρωθούν στην Καμάρα οι εργαζόμενοι στην ΒΙΟΜΕ, ζητώντας τα μέσα παραγωγής να περάσουν στα χέρια των εργαζομένων και της μαχόμενης κοινωνίας και η ΒΙΟΜΕ να γίνει αυτοδιαχειριζόμενη .

Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν και πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και έπειτα, στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί συναυλία στο Ιβανώφειο  για την πολιτική & οικονομική ενίσχυση της Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ και του Εργατικού Ιατρείου.

ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετέχει στη διαδήλωση που καλεί το Σωματείο Εργαζομένων στη ΒΙΟΜΕ και στηρίζει τις διεκδικήσεις για να περάσουν τα μέσα παραγωγής στα χέρια των εργαζομένων και της κοινωνίας. Για επιχειρήσεις με εργατικό και κοινωνικό έλεγχο, σε μια κοινωνία απελευθερωμένη από χρέος, μνημόνια, ευρώ και ΕΕ. Μια πάλη που συνδέεται με τον αγώνα ανατροπής της μνημονιακής πολιτικής κυβέρνησης-ΕΕ και της κυριαρχίας του κεφαλαίου. Έναν αγώνα που μπορεί να οδηγήσει σε νίκη μόνο το εργατικό κίνημα και οργανωμένος λαός.

Κάτω τα χέρια από τη ΒΙΟ.ΜΕ. Η ΒΙΟ.ΜΕ. δεν πωλείται, δεν γίνεται βίδες.

Αλληλεγγύη-αγώνας-ανατροπή


Καλούμε στην πορεία στις 18:00 στην Καμάρα.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί παράλληλα σε συμμετοχή στη μεγάλη συναυλία με αλληλέγγυους μουσικούς απ' όλη τη χώρα που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Μαΐου 21.00 στο ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...