Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Πάτρα: Προεδρεία Εμπόρων και υπαλλήλων διαδηλώνουν παραμένοντας στον ΣΥΡΙΖΑ


Θύελλα έχει ξεσπάσει σε εργαζόμενους και εμπόρους μετά την άτιμη συμφωνία Τσίπρα με τους δανειστές που εκτός των άλλων προβλέπει γενικό άνοιγμα καταστημάτων τις Κυριακές. Αύριο Κυριακή, που από τον ισχύων νόμο θα άνοιγαν τα καταστήματα έχουν προγραμματιστεί κινητοποιήσεις από εμπορικούς συλλόγους και σωματεία εμποροϋπαλλήλων σε όλη την χώρα, και στην Πάτρα που είναι το θέμα μας!

Η Πάτρα ξεχωρίζει όμως γιατί τα Προεδρεία και του Εμπορικού Συλλόγου και των Εμποροϋπαλλήλων είναι λιγότερο ή περισσότερο ΣΥΡΙΖΑ και αύριο καλούν σε κοινή διαδήλωση στην Πάτρα στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Αγίου Νικολάου.

Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου είναι ο κύριος Ρώρος, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ που έπαθε ΣΥΡΙΖΑ μετά το 2012 και σήμερα είναι και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.

Από την άλλη το Προεδρείο του σωματείου των εμποροϋπαλλήλων ελέγχεται από την παράταξη της κυρίας Παναγιωτοπούλου που αν και δεν δηλώνει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι κοινό μυστικό ότι μέχρι σήμερα στηρίζεται από το κυβερνών κόμμα και είναι και επικεφαλής της παράταξης στο εργατικό κέντρο που στηρίζει το κόμμα Τσίπρα. Στην ηγεσία της εκεί παράταξης διαδέχθηκε συνδικαλιστή επίσης συνεργαζόμενο χρόνια με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Με λίγα λόγια αύριο θα κάνουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το σόου τους και από Δευτέρα θα στηρίζουν Τσίπρα και Μνημόνια!

Πάντως στην Πάτρα, στις 10 το πρωί στην Πλατεία Γεωργίου καλεί το ΠΑΜΕ, και ασχέτου διαφωνιών με το ΚΚΕ εκεί δεν θα είστε με το ίδιο πανό που θα είναι και Συριζάιοι!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...