Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Πέθανε η μητέρα του Γ.Γ. του ΚΚΕ, αγωνίστρια, Ευσταθία Κουτσούμπα!


Την τελευταία της πνοή άφησε η μητέρα του γγ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, Ευσταθίας. Για το τραγικό γεγονός η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος εκφράζει σε ανακοίνωσή της τα θερμά της συλλυπητήρια.

Η Ευσταθία Κουτσούμπα γεννήθηκε το 1932 στο χωριό Βελεσσιώτες του νομού Φθιώτιδας. Παντρεύτηκε τον Αποστόλη Κουτσούμπα το 1954 και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Δημήτρη και τη Ντίνα.

Ο ένας αδελφός της, Θωμάς Πανάρας, εκτελέστηκε το 1949 από το Έκτακτο Στρατοδικείο στην Ξηριώτισσα Λαμίας, ως μέλος του ΚΚΕ.

Η Ευσταθία, σταθερός οπαδός του κόμματος όλα τα χρόνια, ακολούθησε την αγωνιστική πορεία του συντρόφου της Αποστόλη, μέλους του ΚΚΕ, ο οποίος "έφυγε" από τη ζωή ξαφνικά τον Ιούλιο του 1991. Συνέχισε να αγωνίζεται στο πλευρό της ΚΟ Φθιώτιδας, με σύντροφό της τον «Ριζοσπάστη». Μέχρι τον θάνατό της είχε την έγνοια της πορείας του κόμματος και των αγώνων του λαού μας.

Εκτός από τα παιδιά της, Δημήτρη και Ντίνα, μεγάλωσε τα εγγόνια της, Βαγγέλη, Αποστόλη και Ευσταθία, ενώ είχε και τη χαρά να γνωρίσει και δύο δισέγγονα, τον Κωνσταντίνο και την Άννα.

Η κηδεία της θα γίνει από το νεκροταφείο της Ξηριώτισσας Λαμίας αύριο Πέμπτη 25 Μαϊου, στις 15:00.

alfavita.gr

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟΝ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ

Ο Παν. Λαφαζάνης Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε, μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο της μητέρας του Δ. Κουτσούμπα έστειλε τηλεγράφημα στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ με το οποίο του εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήριά του.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...