Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Διαδήλωση εκατοντάδων μαθητών κατά Λεπέν και Μακρόν


Εκατοντάδες μαθητές λυκείου διαδήλωσαν την Παρασκευή κατά των δύο υποψηφίων των γαλλικών εκλογών, δείχνοντας την αντίθεση τους στο πρόγραμμα που θέλουν να εφαρμόσουν ο Μακρόν και η Λεπέν. Οι μαθητές κάλεσαν τον γαλλικό λαό να βρίσκεται στους δρόμους την Κυριακή των εκλογών.

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο, εκατοντάδες μαθητές διαδήλωσαν στους δρόμους της Γαλλίας κατά του Μακρόν και της Λεπέν, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τους εκφράζει το πρόγραμμα τους. «Η επανάσταση γίνεται στον δρόμο, όχι στις κάλπες», ήταν το σύνθημα των μαθητών.

Οι μαθητές δήλωσαν στο γαλλικό πρακτορείο πως πρέπει να σταματήσει να κυριαρχεί στην κοινή γνώμη ο «φόβος του Εθνικού Μετώπου», καθώς έτσι προσφέρεται στον Μακρόν η δυνατότητα να εφαρμόσει πρόγραμμα κατά τους.

«Ούτε η Λεπέν ούτε ο Μακρόν μας ικανοποιούν, αν και το FN είναι χειρότερο. Κάθε πέντε χρόνια, προσπαθούν να μας φοβίσουν με το σκιάχτρο του Εθνικού Μετώπου, αλλά δεν θέλουμε να πέσουμε στην παγίδα του δημοκρατικού μετώπου που μας σερβίρουν κάθε φορά στις εκλογές. Κανένας υποψήφιος δεν έχει νομιμοποίηση, εμείς οι μαθητές Λυκείου δεν αισθανόμαστε ότι εκπροσωπούμαστε», ανέφερε μαθητής σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ.
Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...