Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Πάτρα: Δυναμική η διαμαρτυρία ενάντια στους πλειστηριασμούς - Αποχώρησαν οι συμβολαιογράφοι που εμφανίστηκαν


Δυναμική ήταν για ακόμη μία Τετάρτη η αντίδραση και διαμαρτυρία ενάντια στη διενέργεια πλειστηριασμών κατοικίας, στο Ειρηνοδικείο της Πάτρας, στην οδό Μαιζώνος, μετά τη Δημ. Γούναρη.
Ανάμεσα στους συγκεντρωθέντες που έδωσαν το παρών ήσαν μέλη της Κίνησης Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων ομάδων, η Βίβιαν Σαμούρη επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Όλοι μαζί για την Πάτρα», ο Χρήστος Πατούχας, επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Ανυπόταχτη Πολιτεία», κ.α.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, παρέστησαν στη διαδικασία δύο συμβολαιογράφοι και για 1η φορά, υπήρχαν στο σημείο και δυο περιπολικά της αστυνομίας, ωστόσο δεν παρατηρήθηκε εν τέλει κάποια κινητικότητα από μέρους των συμβολαιογράφων, οι οποίοι και αποχώρησαν όταν είδαν τους φορείς, εκπροσώπους και μέλη οργανώσεων που είχαν μαζευτεί στο σημείο.
Έξω από το Ειρηνοδικείο είχαν τοποθετηθεί και πανό διαμαρτυρίας όπως "κανένα σπίτι στα χέρια κράτους - τραπεζίτη" και "όχι σε πλειστηριασμούς, όχι σε εξώσεις, όχι σε διακοπές ρεύματος, νερού".Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...