Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Kαμμένος-ΣΥΡΙΖΑ προσβάλλουν τους νεκρούς της ΕΛΔΥΚ και ξεπλένουν τους ΝΑΖΙ για να φτιάξουν ¨εθνική ενότητα"!


Το ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής

Είναι αδίστακτοι και το έχουν αποδείξει....

Όλως τυχαίως  και ενώ ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, θ’ ανακηρύξει τη Δευτέρα 29/5 σε εκδήλωση στο Νεστορίδειο Μέλαθρο Ρόδου, το έτος 2017, ως έτος Εθνοφυλακής και Εφεδρείας.

Οργάνωσαν μια ακόμη εθνικιστική και μιλιταριστική τελετή, αποκρύπτοντας βεβαίως την κορυφαία εκδήλωση επιθετικότητας και επικυριαρχίας του ελληνικού κράτους έναντι της Κύπρου, με την οργάνωση πραξικοπήματος κατά του Μακαρίου που αποτέλεσε αφορμή της Τουρκικής εισβολής και Κατοχής του νησιού.
Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποίησαν τελετή παραλαβής των ταυτοποιηθέντων λειψάνων 17 Ελλήνων στρατιωτικών, πεσόντων και αγνοουμένων στην Κύπρο κατά την τουρκική εισβολή.
Και φυσικά ήταν όλοι εκεί, όλος ο "Εθνικός Κορμός":
στην αεροπορική βάση Δεκέλειας στο Τατόι και πλάι πλάι Καμμένος, Βούτσης, Κασιδιάρης 


Δεν είναι μόνο ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την κίνηση της αυτής νομομοποιεί τους χειρισμούς της Χούντας του 1967, στέλνοντας ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές -και μάλιστα με πολύ έντονο- που έχουν διαφανεί οι αντιθέσεις μεταξύ ελληνικής και ελληνοκυπριακής αστικής τάξης.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας επιχειρούν συστηματικά όχι μόνο να οικοδομήσουν ένα "εθνικό μέτωπο" με την Χρυσή Αυγή με υπόβαθρο την εφαρμογή των αντεργατικών-αντικοινωνικών Μνημονίων και την νέα Μεγάλη Ιδέα, την αστική Ελλάδα ενταγμένη στην παγκόσμια ενεργειακή σκακιέρα.

Είναι η δεύτερη φορά που το κάνουν.

Εμείς απλά να υπενθυμίσουμε μια άλλη πρόσκληση και φωτογραφία με την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής σε Ρω και Καστελόριζο. 
Όλοι αυτοί οι στρατηγικού χαρακτήρα σχεδιασμοί της ελληνικής άρχουσας τάξης για κυριαρχία/έλεγχο/εκμετάλλευση σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο εντείνουν τον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό και εκτινάσσουν την συμμετοχή των ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων εναντίον των λαών της Αφρικής και Μέσης Ανατολής.

Αυτές οι επιδιώξεις για εκτίναξη των κερδών τους δεν απαιτούν μόνο την πολιτική αλλά και την επιχειρησιακή ενσωμάτωση των ΝΑΖΙ (βλέπε εθνικιστικές Λέσχες Εφέδρων, άσκηση ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ κλπ), την πραγματοποίηση νέων αγορών όπλων, την πρόσληψη χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών, αλλά κυρίως την συνολική στρατιωτικοποίηση του λαού μας.

Δεν είναι ένα κατάλοιπο του σχεδιασμού των εθνικιστών των ΑΝΕΛ, αλλά αποτελεί συνολικό σχεδιασμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Εμείς τιμούμε τους Νεκρούς του 1974, με τους αγώνες για να μην υπάρξουν Αναλώσιμοι το 2017.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ-Ελληνική Ολιγαρχία.
Η μεγαλύτερη δικαίωση για τους νεκρούς του 1974 είναι να αποχωρήσουν άμεσα ΕΛΔΥΚ-ΤΟΥΡΔΥΚ-Βρετανικός στρατός από την Κύπρο, η επιστροφή όλων των ελληνικών στρατευμάτων που βρίσκονται στο εξωτερικό, η έξοδος και διάλυση των ΝΑΤΟ-ΕΕ.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ    Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...