Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Σε τροπολογία η εφαρμογή του χαμηλού αφορολόγητου ακόμα και από το 2018!!!


Οι τύπου στο Μαξίμου παίρνουν πίσω και άλλο ψηφισμένο νόμο.......

Θυμάστε που η εφαρμογή του μειωμένου αφορολόγητου ήταν από το 2020 με την δυνατότητα αν δεν πιαστούν οι δημοσιονομικοί στόχοι να εφαρμοστεί από το 2019. Συγκεκριμένα ο νόμος έλεγε...

 Αν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και τις ελληνικές αρχές, στο πλαίσιο της τελικής αξιολόγησης του Προγράμματος Οικονομικής Προσαρμογής, διαπιστώσει ότι, στη βάση μίας προοπτικής εκτίμησης και λαμβάνοντας υπόψη την εφαρμογή των άρθρων 1 και 2, η εμπροσθοβαρής εφαρμογή του άρθρου 10 είναι αναγκαία προκειμένου να επιτευχθεί ο συμφωνημένος δημοσιονομικός στόχος πρωτογενούς ισοζυγίου της Γενικής Κυβέρνησης ύψους 3,5% για το οικονομικό έτος 2019 κατά τρόπο ευνοϊκό για την ανάπτυξη, οι διατάξεις του άρθρου 10 εφαρμόζονται για εισοδήματα που αποκτώνται από την 1.1.2019 και εφεξής.

Τι λέει η νέα τροπολογία;;;;

Σχεδόν τα ίδια με μία μικρή λεκτικά διαφορά, αλλά τεράστιας σημασίας......


Δεν υπάρχει πουθενά το 2019......Αόριστα η εφαρμογή του νέου χαμηλού αφορολόγητου μπορεί να πάει και πιο πίσω...Ακόμα και στο 2018!!




Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...