Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Φταίει για τα Μνημόνιο ο Σόιμπλε που έμεινε ανάπηρος;;;; Έλεος και προσοχή στον χρυσαυγιτισμό!


Του Σπύρου Σούρλα             

Επειδή πλέον έχει ξεφύγει η κατάσταση είναι σαφές πως ,τα παπαγαλάκια των ΑΝΕΛΛΣΥΡΙΖΑ μαζι με δήθεν 'παναστάτες' ,οδηγούν μέρος του πιο λούμπεν τμήματος της κοινωνίας σε ξεκάθαρα ακροδεξιές και φασιστικές θέσεις για να δικαιολογήσουν την εγκληματική ταξικότητα των επιλογών τους..

Μαθαίνουμε λοιπόν για πολλοστή φορά πως για όλα τα 'δεινά' ευθύνεται 'ενας κακός ανάπηρος σε καροτσάκι'..Άλλοι το πάνε στο εντελώς Ναζιστικό όπου μας κουνάνε και το δάκτυλο πως 'Αυτή είναι η ψυχολογία αναπήρων' στιγματίζοντας έτσι με απόλυτα βάρβαρο τρόπο εκατομμύρια ανθρώπων με αναπηρία που μάχονται και για να αποστιγματισθούν αλλά και για να αποκτήσουν καλύτερη ποιότητα ζωής..

Η ακροδεξιά αντιπολίτικη προπαγάνδα των ΑΝΕΛΛΣΥΡΙΖΑ αυτών δηλαδή που επανειλημμένα ξέπλυναν τους ντόπιους Ναζί, έχει πάρει απολύτως επικίνδυνα χαρακτηριστικά κοινωνικού ζόφου.

Δεν υπάρχουν πλέον κοινωνικές και ταξικές διαφορές, δεν υπάρχουν συμφέροντα τάξεων ,απλά για όλα φταίει ο 'κακός ανάπηρος'  .

Η μεγάλη επίθεση του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου πανευρωπαϊκά ,που φυσικά εκπροσωπείται και στην πολιτική από πολίτικους σχηματισμούς εξαφανίζεται εσκεμμένα και επιρρίπτονται όλες οι ευθύνες στον 'κακό ανάπηρο'

Λες κι αν στην θέση του υπουργού οικονομικών του CDU υπήρχε ένας αρτιμελής το CDU και το SPD θα είχαν άλλη πολιτική..

Φυσικά όλα αυτά δεν γίνονται τυχαία,αλλά γίνονται για να αποκρυφθεί με ατυχέστατο και ρατσιστικό-αντιπόλιτικο τρόπο η ευθύνη της τοξικής κυβέρνησης ΑΝΕΛΛΣΥΡΙΖΑ που εκπροσωπώντας την εγχώρια αστική τάξη έχει αποδεχτεί κάθε δολοφονικό μετρό για τις υποτελείς τάξεις..

Η τοξική κυβέρνηση ΑΝΕΛΛΣΥΡΙΖΑ εκθρέφει το τέρας του ρατσισμού και του φασισμού και τον στιγματισμό της αναπηρίας .

Η τοξική κυβέρνηση ΑΝΕΛΛΣΥΡΙΖΑ καλλιεργεί τον πλέον μαύρο αντιπολιτικο ζόφο και είναι πολίτικα επικίνδυνη


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...