Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Και η δικαιοσύνη στην υπηρεσία δανειστών-κυβέρνησης. Αναίρεση της δίωξης των μελών του ΤΑΙΠΕΔ


Σχόλιο Α.Α: Πείτε κάτι για..."ανεξάρτητη δικαιοσύνη" που δεν επηρεάζεται από τις εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες ή,ακόμα "καλύτερα",πείτε για..."καθοδηγούμενους κι επίορκους δικαστές που μέλημα τους είναι να πλήξουν την κυβέρνηση και το έργο της" να δω πως...ξεκουμπώνεται η "αριστερή" σας ρόμπα!Από την άλλη,ας μας πουν οι...Τερτσετοπολυζωίδηδες ότι δεν επηρεάζονται - και καλά - πολιτικές ηγεσίες και αποφασίζουν κυρίαρχα και ανεξάρτητα για να δω πόσο #ξεφτίλες κατά της χώρας και των λαϊκών συμφερόντων είστε!

Πολιτικό προσωπικό και δικαιοσύνη αυτής της χώρας πιασμένοι χέρι χέρι και...παραδωμένοι στις ορέξεις των δανειστών κατάντησαν δούλο έναν περήφανο λαό και κατέστησαν μια κυρίαρχη χώρα σε προτεκτοράτο του Σόιμπλε!

#ξεφτίλες

Από ΑΠΕ: 

Αναίρεση στο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών με το οποίο παραπέμπονται σε δίκη τρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ και έξι μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων, σχετικά με την υπόθεση της πώλησης και επαναμίσθωσης των 28 ακινήτων του ελληνικού Δημοσίου, την περίοδο 2013-2014, άσκησε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Η αναίρεση ασκήθηκε, καθώς ο κ. Βουρλιώτης καθώς έκρινε ότι το εν λόγω βούλευμα, πάσχει από «έλλειψη πλήρους και εμπεριστατωμένης αιτιολογίας» αλλά και λόγω «εσφαλμένης εφαρμογής ποινικής διάταξης».

Υπενθυμίζεται, ότι μεταξύ των προσώπων που παραπέμπονταν σε δίκη, είναι τρείς Ευρωπαίοι τεχνοκράτες, οι οποίοι συμμετείχαν στο Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων (με συμβουλευτικό αντικείμενο εργασίας) και αυτό άλλωστε ήταν ένα από τα μεγάλα αγκάθια μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών, όπως διαφάνηκε από την στάση που κράτησαν απέναντι στην υπόθεση οι Ευρωπαίοι στο πρόσφατο Eurogroup.

Πρόσφατα, οι δικηγόροι Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Ιωάννης Γιαννίδης και Νικόλαος Πατεράκης, κατέθεσαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αίτηση για άσκηση αναίρεσης κατά του υπ' αριθμ. 999/2017 βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών, με το οποίο παραπέμπονται οι έξι εμπειρογνώμονες του ΤΑΙΠΕΔ για απιστία σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου και τρία μέλη του ΔΣ αυτού, για πλημμεληματική υπεξαίρεση στην υπηρεσία.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...