Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Σοφιά των #Παραιτηθείτε είσαι βλήμα και επικίνδυνη!


Η κυρία Σοφία, 47 ετών και μητέρα τριών κοριτσιών, που κατέβηκε στη διαδήλωση με πλακάτ στον λαιμό, ανέλαβε να συνοψίσει γιατί η κυβέρνηση της χώρας έχει τα μαύρα της τα χάλια:

«Τα κορίτσια μου πάνε σε ιδιωτικό σχολείο και τα πάμε μόνο σε ιδιώτες γιατρούς. Γιατί εγώ να πληρώνω φόρους για το παιδί του διπλανού που δεν έχει λεφτά; Εγώ αγωνίζομαι για τα δικά μου παιδιά».

Κι όπως ανέγραφε το πλακάτ της κορούλας της δίπλα: «Καταλάβατε ή θέλετε να κάνω και κακάκια;»


Λοιπόν κυρία Σοφία........

Να μας πεις πρώτα τι δουλειά κάνεις και καταφέρνεις να πηγαίνεις τα παιδιά σου σε ιδιωτικά σχολεία και σε ιδιώτες γιατρούς μόνο......

Αν είσαι δημόσιος υπάλληλος, αι γαμήσου κυρία Σοφία γιατί το κοινωνικό σύνολο σου προσφέρει δουλειά!

Αν είσαι επιχειρηματίας με τόσο υψηλά κέρδη κυρία Σοφία μου, σε εμάς τους άθλιους ψηφοφόρους χρωστάς τα υπερκέρδη σου, σε εμάς τους άνεργους, χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους τα οφείλεις που είμαστε τα 2/3 της κοινωνίας και ανεβάζουμε κυβερνήσεις που σε αφήνουν να εκμεταλλεύεσαι εργαζόμενους και συνεργάτες σου για τα μεγάλα κέρδη σου!

Αν είσαι ιδιωτικός υπάλληλος, κυρία Σοφία είσαι βλαμένη......Αύριο μπορεί να μην έχεις δουλειά και να χρειάζεσαι τους γαμημένους φόρους για ένα πιάτο φαΐ!

Και κυρία Σοφία, εκτός από βλήμα, είσαι και επικίνδυνη για τα παιδιά που μεγαλώνεις. Σκατά στα μυαλά τους βάζεις γιατί το μέλλον είναι αβέβαια για όλους!

Και στο κάτω-κάτω, κυρία Σοφία αφού δεν σε ενδιαφέρει η υπόλοιπη κοινωνία, λογικά δεν πρέπει αν ψηφίζεις! Κάνε την δουλειά σου, και άσε την γαμημένη ψήφο σε αυτούς που βλέπουν ότι πρέπει να υπάρχει Κράτος, κοινωνική προστασία και κανόνες!Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...