Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Αποχώρησε το ΝΑΤΟ μετά το μπλόκο του ΚΚΕ


Η αυτοκινητοπομπή που κινούνταν επί ελληνικού εδάφους, προκειμένου να ενταχθεί στις συνολικές δυνάμεις, που θα πάρουν μέρος στη ΝΑΤΟϊκή άσκηση «Noble Jump» στη Ρουμανία, οπισθοχώρησαν στα διόδια του Πολυμύλου Κοζάνης, λόγω του μπλόκου που έστησαν δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. «Πετύχαμε μια πρώτη νίκη» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Σωτήρης Ζαριανόπουλος.


Η αυτοκινητοπομπή ακινητοποιήθηκε με οχήματα και «ανθρώπινες αλυσίδες» το μεσημέρι της Παρασκευής στο σημείο των διοδίων Πολυμύλου. Όπως διευκρίνισε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σ. Ζαριανόπουλος, η κίνηση των υπολοίπων διερχόμενων οχημάτων διεξαγόταν κανονικά. Η κινητοποίηση ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης, στην Εγνατία Οδό, όπου οι διαδηλωτές με ανθρώπινη αλυσίδα μπλόκαραν τη διέλευση σε 20 οχήματα και 2 λεωφορεία της ΝΑΤΟϊκής δύναμης από την Αλβανία, απαιτώντας να γυρίσουν στο αλβανικό έδαφος.

Ο Σ. Ζαριανόπουλος δήλωσε πως «πετύχαμε  μία πρώτη νίκη, το ΝΑΤΟικό άγημα, από αλβανικά στρατιωτικά αυτοκίνητα, υποχώρησε μπροστά στην αποφασιστικότητα των κομμουνιστών, παρά τις εντολές της κυβέρνησης και την προετοιμασία των αστυνομικών δυνάμεων ακόμα και να χτυπήσουν», ενώ κάλεσε τον λαό «να μην τους αφήσει σε χλωρό κλαρί».

Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...