Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Στο ευρώ, στο τέλος κερδίζει ο Σόιμπλε. Όλα τα άλλα Τσίπρα είναι σανός!


«Στο τέλος κερδίζουν οι καλοί» είναι το μήνυμα αισιοδοξίας που έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το ελληνικό ζήτημα και τη συνεδρίαση του Eurogroup, την ώρα που αποχωρούσε από το συνεδριακό κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, μετά την ολοκλήρωση της 3ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.

-Είστε αισιόδοξος, πως θα πάνε τα πράγματα, τον ρωτήσαμε λίγο πριν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο.
-Στο τέλος κερδίζουν οι καλοί, μας απάντησε, χωρίς να πει τίποτε άλλο.

Ο Τσίπρας κοροϊδεύει τον κόσμο.......Άλλωστε το ξέρει και ο ίδιος από το καλοκαίρι του 2015 ότι εφόσον είσαι εντός ευρώ στα πλαίσια των πολιτικών της ΕΕ, στο τέλος κερδίζει ο Σόιμπλε. Και όταν λέμε Σόιμπλε, το λέμε συμβολικά γιατί ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών εκπροσωπεί απλά την ευρωπαϊκή άρχουσα τάξη (και την δική μας). Αυτοί έχουν το πάνω χέρι στο ευρώ και την ΕΕ, γιατί το παιχνίδι λειτουργεί εκεί με τους νεοφιλελεύθερους κανόνες απόλυτα!

Ο Τσίπρας, όπως αποκαλύφθηκε, για να διατηρήσει την εξουσία απλά πουλά μέχρι εκεί που τον παίρνει επικοινωνιακή αντίσταση μέχρι να υπογράψει. Και σήμερα στο eurogroup θα ηττηθεί και μαζί του θα ηττηθούμε σαν λαός!

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝΟΣ!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...