Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Μόνιμη διοικητική υπάλληλος στο ΕΜΠ η Μπέτυ ΜπαζιάναΜάλιστα.Να ευχηθώ (κυριολεκτώ και δεν ειρωνεύομαι) καλή σταδιοδρομία στην Περιστέρα που απέρριψε τη δύσκολη οδό του επιστημονικού συνεργάτη-πανεπιστημιακού εκπαιδευτικού και διάλεξε τhν...δημοσιοϋπαλληλίστικh του διοικητικού υπαλλήλου με το σίγουρο 8ωρο ωράριο και το σίγουρο μισθό δίνοντας με αυτή την κίνηση το στίγμα των φιλοδοξιών τόσο της ίδιας, του συντρόφου της,αλλά και του συναπαντήματος με το οποίο συναναστρέφεται και μας "εξουσιάζει" αυτή τη στιγμή και το οποίο περικλείεται στο...."Τα μισθά να πέφτουν και τα υπόλοιπα δεν πα να...."!":-p"


Μόνιμη διοικητική υπάλληλος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου είναι πλέον η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα, σύμφωνα με την "Ελευθερία του Τύπου".
Όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ 496/30-5-2017, η κ. Μπαζιάνα εντάσσεται ύστερα από αίτησή της στους διοικητικούς υπαλλήλους του ΕΜΠ (ως υπαλληλος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στο χώρο της Πληροφορικής). Με πρόσφατη ρύθμιση κάθε αποσπασμένος εκπαιδευτικός είχε δικαίωμα να ζητήσει μετάταξη στον φορέα που είχε αποσπαστεί.
Η σύντροφος του κ. Τσίπρα θα μπορούσε να διαλέξει τον κλάδο των ΕΔΙΠ του ΕΜΠ (Ειδικό Εργαστηριακό Προσωπικό που επικουρεί τους καθητητές). Κάτι που δεν έκανε, αλλά επέλεξε τη θέση του διοικητικού υπαλλήλου με ωράριο 8:00 - 16:00.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...