Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Κινητοποίηση κατά της ανεργίας στην γέφυρα Ρίου–Αντίρριου οργανώνει ο Πελετίδης την Κυριακή


Κινητοποίηση στη γέφυρα του Ρίου-Αντίρριου οργανώνει ο Δήμος Πατρέων την Κυριακή 25 Ιουνίου στις 11:00 με σκοπό τη διεκδίκηση των μέτρων προστασίας των ανέργων.

Ο δήμαρχος του Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, τόνισε πως κανείς δεν πρέπει να λείψει από την κινητοποίηση η οποία έχει κεντρικό θέμα «δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα και μέτρα προστασίας για τους ανέργους». «Η ανεργία είναι το υπ΄ αριθμόν ένα ζήτημα που αφορά την νεολαία μας, αφού το 50% βρίσκεται χωρίς δουλειά» πρόσθεσε.

«Πιστεύουμε ότι αυτός ο αγώνας είναι δίκαιος» τόνισε ο δήμαρχος και για αυτό το λόγο, «δεν πρέπει να λείψει κανένας από αυτή την κινητοποίηση».
Σκοπός της κινητοποίησης αποτελεί η ανάδειξη του προβλήματος της ανεργίας και η ανάγκη ούτως ώστε να παρθούν άμεσα λύσεις. «Θέλουμε να υπερασπιστούμε τις ζωές των παιδιών μας, την ίδια μας την οικογένεια» ήταν η δήλωση του Κ. Πελετίδη.

«Αποδείχθηκε πως αυτοί που κατέχουν τον πλούτο κάνουν την δουλειά τους, οι κυβερνώντες κάνουν την δουλειά τους και για αυτό και οι εργαζόμενοι πρέπει να κάνουν την δουλειά τους» κατέληξε.Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...