Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Ένα μήνυμα στον Τσακαλώτο από "πρώην σύντροφο": Τσακαλώτε, μην σε πετύχουμε!


Σε συνέντευξη του στην "Αυγή της Κυριακής", ο υπουργός Οικονομικών αναφέρει χαρακτηριστικά ότι "με την είσοδο στην ανάπτυξη, προτεραιότητά μας είναι να ελαφρύνουμε αυτούς που έχουν επιβαρυνθεί περισσότερο, τα μεσαία στρώματα".

Ως προς το είδος της ανάπτυξης που ευελπιστεί να δει να υλοποιείται στην Ελλάδα, ο κ. Τσακαλώτος αναφέρει ότι "το δικό μας μοντέλο ανάπτυξης θα έχει αναφορά σε πολλά μικρά και μεσαία έργα και όχι σε λίγα και φαραωνικά".

Ο υπουργός Οικονομικών δηλώνει ότι "δεν είναι ερωτευμένος" με την καρέκλα του, συμπληρώνοντας ότι "μπορώ να είμαι πολιτικά χρήσιμος και από άλλα πόστα, στο κόμμα, στην κυβέρνηση, στο πανεπιστήμιο. Η μοναδική προϋπόθεση είναι να συμφωνώ με το πολιτικό πρόγραμμα που καλούμαι να υπηρετήσω".

Ως προς την κριτική που έχει δεχτεί από μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από μέλη που έχουν αποχωρίσει από το κόμμα, ο κ. Τσακαλώτος θεωρεί ότι αδικείται. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ""οι παλιοί μας σύντροφοι μας αδικούν. Δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε το πεδίο της πολιτικής σύγκρουσης περιμένοντας καλύτερες μέρες".

ΑΚΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΕ:

Οι παλιοί σου σύντροφοι, ντρέπονται που ήσασταν μαζί και το "πρώην σύντροφοι" τους θίγει. Να μην τους ξαναπιάσεις στο στόμα σου, πουλημένο τομάρι!

Εμείς κολεγιές με ανθρώπους που ασκούν τους πιο βίαιες νεοφιλελεύθερες πολιτικές καμία σχέση δεν είχαμε και δεν θα έχουμε ποτέ!

Τσακαλώτε, είσαι από τους μεγαλύτερους ταξικούς αντιπάλους μας, για αυτό μην βρεθείς ποτέ μπροστά μας!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...