Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Αίσχος. Μετά τον αλήτη Καμμένο και ο Υπουργός Παππάς γράφει "στα αρχίδια μας" στο τουιτερ!


Αίσθηση προκαλεί το retweet του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, στον απόηχο της παραίτησης του Λάμπη Ταγματάρχη από την ΕΡΤ.
Μπορεί ο Νίκος Παππάς να ευχαρίστησε στην ανακοίνωση που εξέδωσε τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της δημόσιας τηλεόρασης για τις υπηρεσίες του, ωστόσο, η αντίδραση του μέσω Twitter ήταν κάπως διαφορετική.
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, επέλεξε να κάνει retweet την ανάρτηση ενός χρήστη που έγραφε: «Παραιτήθηκε λέει ο Ταγματάρχης από την ΕΡΤ, στ'αρ@@@@α μας!». 
Νωρίτερα, στην ανακοίνωσή του σχετικά με την παραίτηση του κ. Ταγματάρχη σημείωνε: «Μετά από δύο χρόνια ευδόκιμης θητείας, ο Λάμπης Ταγματάρχης αποχωρεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ. Σε αυτό το διάστημα έφερε εις πέρας με επιτυχία το δύσκολο έργο της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ επιλύοντας τα προβλήματα που σώρευσε στη δημόσια ραδιοτηλεόραση το καταστροφικό «μαύρο». Παρά την σφοδρή κριτική –πολλές φορές κακόπιστη- που δέχθηκε τόσο ο ίδιος όσο και το σύνολο της διοίκησης της ΕΡΤ, κατόρθωσε με επαγγελματισμό και συνέπεια να στήσει από την αρχή έναν σύγχρονο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό».
Δείτε το retweet του υπουργού:


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...