Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Το Ποτάμι υπέρ αποκομιδής απορριμμάτων από ιδιώτες


Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, δήλωσε ότι οι τοπικές αρχές και οι δήμαρχοι της χώρας θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να διαλέξουν την καλύτερη και φθηνότερη λύση για την αποκομιδή απορριμμάτων, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να την αναθέσουν σε ιδιώτες, ώστε να σταματήσουμε να είμαστε η μόνη χώρα που τα σκουπίδια μαζεύονται από μόνιμους δημοσίους υπάλληλους.

Σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα με τους αμάζευτους τόνους σκουπιδιών, υπογράμμισε ότι είναι προσβλητικό να φωτογραφίζονται οι τουρίστες δίπλα στα βουνά με τα σκουπίδια.

Κάλεσε τις τοπικές αρχές να διαλέξουν χωρίς ταμπού την καλύτερη λύση για το μάζεμα των σκουπιδιών και τόνισε πως θα πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης στην οποία τα σκουπίδια μαζεύονται από μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους.

«Οι εικόνες με τους τουρίστες να φωτογραφίζονται στο κέντρο της πόλης δίπλα από βουνά με σκουπίδια μας προσβάλλει όλους. Η ανικανότητα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι και εδώ φανερή. Δεν έχουν κανένα σχέδιο ούτε για τα σκουπίδια. Για μας τα πράγματα είναι απλά. Οι τοπικές αρχές, οι δήμαρχοι, θα πρέπει να αφεθούν, χωρίς ταμπού, να επιλέξουν τις καλύτερες και φθηνότερες λύσεις για τους πολίτες. Ιδιώτες; Ιδιώτες.

Συμφωνία με τους υπάρχοντες εργαζόμενους; Συμφωνία. Δεν μπορούμε να είμαστε η τελευταία χώρα της Ευρώπης που τα σκουπίδια μαζεύονται από μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους».Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...