Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Η Μικρή μου Εργαλειοδότρια του ΟΑΕΔΣήμερα δεν μπόρεσα να πάω στην πορεία για τον Τάσο και την Ηριάννα. Έχω Γενική εφημερία. Και το βαρύ επείγον περιστατικό ήρθε από το πρωί - ασθενής με μεγάλη ενδοκρανιακή αιμορραγία. 

Στην επέμβαση συμμετείχε νοσηλεύτρια πτυχιούχος ΤΕΙ. Αν και πολύ νεαρή ήταν πραγματικά ΑΨΟΓΗ με αέρα και ταλέντο στην εργαλειοδοσία - μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Ρωτώντας λοιπόν διαπίστωσα πως είναι "προσωρινή" και μάλιστα μέσω ... προγράμματος ΟΑΕΔ ( ! ) δηλαδή με σύμβαση ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ, με χαρτζιλίκι ελεημοσύνη χωρίς δικαιώματα, με ημερομηνία λήξης. 

Νοσηλευτές που σώζουν ζωές και αντιμετωπίζονται από το άθλιο αστικό μνημονιακό κράτος ως παρακατιανά σκουπίδια ενώ διάφοροι πρεζέμποροι - λαθρέμποροι - μονοπύθμενοι - λαγοί - χρυσοθήρες - μεγαλοεργολάβοι - μεγαλοπρομηθευτές κλπ αντιμετωπίζονται ως σωτήρες "επενδυτές" κι αυτοί και τα τσιράκια τους. Υπεράνω νόμων.

ΦΥΣΙΚΑ η Μικρή μου Εργαλειοδότρια του ΟΑΕΔ κατά 99 % αν δεν προσληφθεί ως μόνιμη θα την κάνει κι αυτή για το εξωτερικό, και ΦΥΣΙΚΑ θα την στερηθεί και το νοσοκομείο και το ΕΣΥ. Όπως έχει ήδη γίνει με χιλιάδες άλλους νέους νοσηλευτές και γιατρούς τα τελευταία χρόνια.

Εκεί στο Υπουργείο Υγείας τι κάνετε ? όλα καλά ?


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...