Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

«Πληρωμένη» απάντηση Γλέζου σε Ζωή! «Η υπερβολή οδηγεί σε κατήφορο- Η πικρία οφείλεται στην απομόνωση»


Με το γάντι σφάζει την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου η Κίνηση Ενεργών Πολιτών του Μανώλη Γλέζου, μετά τα όσα έχουν ακολουθήσει τα όσα θλιβερά έλαβαν χώρα στο Δίστομο, κατά την τελετή μνήμης των θυμάτων της σφαγής.
Παρά την προσβλητική απάντηση του συνεργάτη της Διαμαντή Καραναστάση, που και η ίδια η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας υιοθέτησε, η κίνηση της οποίας προΐσταται ο Μανώλης Γλέζος δεν έπεσε στο ίδιο επίπεδο αναφέροντας:
«Το ένα λάθος φέρνει το άλλο και η υπερβολή μερικές φορές οδηγεί σε έναν απίστευτο κατήφορο.
H Ζωή Κωνσταντοπούλου επέλεξε να απαντήσει στα όσα έγιναν στο Δίστομο με την ανάρτηση του στελέχους της Πλεύσης, Διαμαντή Καραναστάση.
Και ναι μεν αυτή η ανάρτηση προκαλεί θλίψη, αλλά το ότι «Προσυπόγραψε» όπως η ίδια λέει, αποτελεί για την ίδια ακόμα μεγαλύτερο ολίσθημα.
Εμείς να θυμίσουμε ότι δεν είχε τις ίδιες απόψεις στο 22-2-2015, όταν σαν πρόεδρος της βουλής παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις μνήμης της Μεγαλόπολης. Εκεί, όταν το επίσημο Γερμανικό κράτος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο, και στη συνέχεια ο εκπρόσωπος της πρεσβείας μίλησε από μικροφώνου στην εκδήλωση.
Υπάρχει άλλωστε και το βίντεο με τις καταθέσεις στεφάνων, αλλά και η ομιλία (μετά το 8.00)


Δεν είχε επίσης την ίδια αντίληψη για το θέμα ούτε στις 10 Ιουνίου 2015, στις εκδηλώσεις μνήμης στο Δίστομο. Πάλι σαν πρόεδρος της Βουλής, μαζί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, που στην ομιλία του εξήρε την παρουσίας του επίσημου Γερμανικού κράτους.Τον Ιούνιο του 2016, στις εκδηλώσεις μνήμης, πάλι στο Δίστομο, υπήρχε πάλι επίσημη Γερμανική παρουσία, η Ζωή Κωσταντοπούλου δεν ήταν πρόεδρος της βουλής, πορεύτηκε μαζί με την ομάδα AK DISTOMΟ από την Γερμανία, μαζί με την Ραχήλ Μακρή και τον Γιάννη Σταθά και παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις.
Εκείνη την ημέρα αποδοκίμασε τον Νίκο Βούτση κατά την διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων, δεν την ενόχλησε όμως, η παρουσία και οι πράξεις του Γερμανού πρέσβη.
Να δεχτούμε λοιπόν την αλλαγή στο τρόπο σκέψης της.
Όμως η προσυπογραφή ενός κειμένου σαν αυτό του στελέχους της Πλεύσης, δείχνει ότι οι κινήσεις και οι πράξεις της, είχαν τελικά κίνητρα αυτοπροβολής ή δε πικρία της οφείλεται στην απομόνωση που ένιωσε το Σάββατο στο Δίστομο μετά τα γεγονότα που προκάλεσε».


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...