Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Η Αφροδίτη Μάνου έπαθε αυριανισμό του χειρίστου είδος...Ρατσιστικός οχετός προσωπικά κατά Σόιπμλε


Η γνωστή καλλιτέχνιδα Αφροδίτη Μανου, τον τελευταίο καιρό έχιε αποφασίσει να τσακίσει το όνομα που έχει φτιάξει για χάρη του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα!

Σας θυμίζουμε ότι τον περασμένο Αύγουστο, σε ανάρτηση της υπερασπιζόμενοι τον μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ (αυτό ήταν και είναι δικαίωμα της), έβγαλε δημόσια στην σέντρα ονόματα συντρόφων που απλά τόλμησαν να διαφωνήσουν μαζί της (χωρίς απρέπειες). Διαβάστε στο άρθρο: "Η Αφροδίτη Μάνου είναι με τα Μνημόνια και δεν δέχεται καν κριτική.....Ήθος από τα LIdl"....

Μία απίστευτη ανάρτηση έκανε  απόψε η γνωστή μουσικός και τραγουδίστρια Αφροδίτη Μάνου στο προφίλ της στο Facebook., όπως βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία η Αφροδίτη Μάνου τα "έχωσε" στον Σόιμπλε φτάνοντας σε σημείο να υποστηρίξει πως ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών είναι παράφρων και αυτό τον έκανε παραπληγικό". Μάλιστα, το facebook κατέβασε την ανάρτηση της.   

Ειδικότερα, η Αφροδίτη Μάνου έγραφε μεταξύ άλλων στην επίμαχη ανάρτηση της: "Είναι παράφρων, σαδιστής πολιτικός που έγινε παραπληγικός γι' αυτές του τις ιδιότητες από κάποιον που θες να τον πεις τρομοκράτη, θες να τον πεις πράκτορα, θες να τον πεις ηλίθιο, θες να τον πεις ήρωα, ΠΟΛΙΤΙΚΑ κίνητρα είχε". Στην συνέχεια αποκάλεσε «Αδόλφο» τον γερμανό υπουργό και «λαομίσητο παραπληγικό» και δεν τον κατατάσσει στους ανθρώπους.

Μετά τον συμβιβασμό του ΣΥΡΙΖΑ το καλοκαίρι του 2015, οι οπαδοί του μορφώματος υιοθέτησαν υπό τις οδηγίες του Μαξίμου έναν νέου τύπου "Αυριανισμό", με καθοδηγητή του μετρ του είδους, Κουρή που έχει γίνει συριζαίος......Αυτός ο "αυριανισμός" δικαιολογεί ψυχιατρικοποίηση του αντιπάλου, σεξιστικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς!

Λες και ο κάθε Σόιμπλε που επιβάλλει Μνημόνια πρώτον εκπροσωπεί τον εαυτό του.....Λες και δεν εκπροσωπεί την κυρίαρχη τάση στο ευρωπαϊκό κεφάλαιο που ελέγχει ΕΕ και ευρωζώνη, που τόσο αγαπάνε και οι Συριζαίοι και δεν επιθυμούν καμία ρήξη με τους παραπάνω θεσμούς.

Η Αφροδίτη Μάνου στοχεύει την αναπηρία, όχι τον πολιτικό Σόιμπλε, όπως θα έκανε ο κάθε Χρυσαυγίτης!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...