Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Τεράστια υποκρισία Μέρκελ. Κατακρίνει τα τείχη Τραμπ προς το Μεξικό και δεν βλέπει τα ευρωπαϊκά τείχη για τους μετανάστεςΗ καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε σήμερα πως η ανέγερση τειχών δεν θα επιλύσει τα προβλήματα που οφείλονται στη μετανάστευση, αντικρούοντας το όραμα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, κατά την επίσκεψή της στο Μεξικό.

Μιλώντας στην Πόλη του Μεξικού δίπλα στον πρόεδρο του Μεξικού Ενρίκε Πένια Νιέτο, η Μέρκελ είπε πως η Ιστορία έχει δείξει πως μόνο όταν οι αυτοκρατορίες είχαν καλές σχέσεις με τους γείτονές τους επιλύονταν οι μεταναστευτικές πιέσεις με τρόπο που διασφαλιζόταν η σταθερότητα.

«Το να κτίζεις τείχη και να αποκόπτεσαι δεν θα επιλύσει το πρόβλημα», είπε η Μέρκελ, που έχει δεχθεί πολιτική πίεση και στη δική της χώρα επειδή άνοιξε τα σύνορά της σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες από το 2015.

Το κλειδί είναι να βελτιωθεί το επίπεδο διαβίωσης και οι ευκαιρίες στις πληγείσες περιοχές, είπε.

Ο Τραμπ στήριξε την προεκλογική εκστρατεία του για την προεδρία των ΗΠΑ εν μέρει στην υπόσχεση να υψώσει ένα τείχος στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού για να σταματήσει την παράνομη μετανάστευση και τη διακίνηση ναρκωτικών.

Βέβαια η στάση της Μέρκελ είναι εξοργιστική...........


Την ίδια στιγμή που η δική της ΕΕ έχει φυλακίσει χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες σε Ελλάδα, Τουρκία, Ιταλία, μιλά για τείχη που δεν λύνουν προβλήματα!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...