Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ - Όλες και όλοι στα Ειρηνοδικεία και την Τετάρτη 19 Ιουλίου (3 μ.μ.)


Με ακέραια την πολιτική ευθύνη της κυβέρνησης και των φιλομνημονιακών κομμάτων της Αντιπολίτευσης, εντείνονται οι πλειστηριασμοί

Όλες και όλοι στα Ειρηνοδικεία και την Τετάρτη 19 Ιουλίου (3 μ.μ.)

Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών συνεχίζει τον αγώνα υπέρ της προστασίας των λαϊκών κατοικιών και περιουσιών

Από τον Σεπτέμβριο θα αποτρέψουμε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Τα λαϊκά νοικοκυριά και οι μικρομεσαίοι βρίσκονται, πλέον, αντιμέτωποι με ένα διαρκώς αυξανόμενο «κύμα» πλειστηριασμών των κατοικιών και των καταστημάτων τους. Κάθε εβδομάδα βγαίνουν στο «σφυρί» όλο και περισσότερα σπίτια, καταστήματα και λαϊκές περιουσίες, για χάρη της ικανοποίησης των δανειστών - «οικονομικών δολοφόνων».
Οι τράπεζες, τα funds και τα κάθε λογής «κοράκια» προσπαθούν να υφαρπάξουν ότι απέμεινε στα μεσαία και χαμηλά εισοδηματικά στρώματα της κοινωνίας, μετά από 7 χρόνια ασφυκτικής λιτότητας. Με στόχο, μάλιστα, να «χτυπηθεί» το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών, ενεργοποιήθηκαν πρόσφατα τα σχετικά άρθρα του Ποινικού Κώδικα (άρθρο 396) για την άσκηση διώξεων σε βάρος όσων αγωνίζονται κατά της υφαρπαγής των λαϊκών περιουσιών και κατοικιών.

Το διαρκώς αυξανόμενο «κύμα» των πλειστηριασμών, θα μετατραπεί σε «τσουνάμι» από τον Σεπτέμβριο, με την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Με ένα «κλικ» από την οθόνη ενός υπολογιστή, κυβέρνηση, μνημονιακά κόμματα της Αντιπολίτευσης και δανειστές, περιμένουν ότι θα εκπλειστηριάζονται σε εξευτελιστικές τιμές, χωρίς κανένα ηθικό φραγμό, οι λαϊκές κατοικίες και περιουσίες.

Όμως, τα σχέδια της κυβέρνησης, του παλαιομνημονιακού μπλοκ και των δανειστών δεν θα περάσουν!

Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών δεν θα αναστείλει τις δράσεις του.

Αντίθετα, θα εντείνει τον αγώνα κατά της υφαρπαγής των λαϊκών κατοικιών και περιουσιών, ακυρώνοντας στην πράξη και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, από τον Σεπτέμβριο και μετά.

Δίνουμε ξανά αγωνιστικό ραντεβού στα Ειρηνοδικεία της χώρας, στις 3 μ.μ., την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017.

Θα ακυρώσουμε στην πράξη και το νέο σύστημα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...