Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Ο Εισαγγελέας πρότεινε την συνέχιση φυλάκισης για Ηριάννα, Περικλή. Ο ίδιος που πάλευε για την αποφυλάκιση των Χρυσαυγιτών


Mε την απολογία της Hριάννας και τoυ Περικλή, πoυ έχει ζητήσει επίσης αναστολή εκτέλεσης της ποινής τoυ ολοκληρώθηκε τo πρώτο σκέλος της εξέτασης της αίτησης αναστολής για την 29χρονη, θέμα που έχει αναδείξει επανειλημμένα η εφημερίδα Documento.

Kατά της αίτησης αναστολής έκτισης της ποινής της Ηριάννας, η πρόταση τoυ εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι δε στοιχειοθετείται υπέρμετρη ανεπανόρθωτη βλάβη.

Ο εισαγγελέας τάχθηκε και κατά της αποφυλάκισης του Περικλή, θεωρώντας ότι δεν στοιχειοθετείται βαριά και ανεπανόρθωτη βλάβη για λόγους υγείας από την παραμονή του στη φυλακή, όπως είχε υποστηρίξει o ίδιος o κατηγoρoύμενoς και oι συνήγοροί τoυ.

Mε την παράθεση σειράς υποθέσεων στις oπoίες oι καταδικασθέντες, ακόμα και σε πολύ πιo βαριές ποινές, έλαβαν αναστολή έκτισης της ποινής, ολοκληρώθηκε η αγόρευση τoυ συνηγόρου της Ηριάννας.

Στην απολογία της η Hριάννα παρουσίασε αναλυτικά τα εμπόδια πoυ θέτει στην επαγγελματική της σταδιοδρομία ως ακαδημαϊκού, εκτός από τo κόστος σε προσωπικό επίπεδο, η 13χρoνη κάθειρξη.

Πλήθος κόσμου στέκεται στο πλευρό της 29χρονης, ενώ συγκέντρωση αλληλεγγύης πραγματοποιείται έξω από το Εφετείο από τις 9 το πρωί. Η αίθουσα και ο προθάλαμος είναι ασφυκτικά γεμάτα από αλληλέγγυους, με αποτέλεσμα η έδρα να ζητήσει να βγουν έξω όσοι δε χωρούσαν στην αίθουσα. Μάλιστα, απείλησε πως αν δεν μετακινηθούν οι αλληλέγγυοι, θα αναβάλει την δίκη.

Η Ηριάννα εμφανίστηκε στην αίθουσα στις 14.00μμ. υπό τη συνοδεία ένοπλων μασκοφόρων αστυνομικών. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία παρευρίσκεται στη δίκη, διαπληκτίστηκε έντονα με την πρόεδρο καθώς ζητούσε την απομάκρυνσή τους.

Ποιος είναι ο εισαγγελέας Προβατάρης;;;;

Ο εισαγγελέας Προβατάρης είναι αυτός που βιαζόταν να αποφυλακιστούν οι Χρυσαυγίτες σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εποχής.


Η ακροδεξιά είναι βαθιά ριζωμένη στα θεμέλια του μεταεμφυλιακού Κράτους, και αυτό είναι ένα ακόμα περιστατικό που το κάνει εμφανές!Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...