Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ!


Του Γιώργου Αλεξατου

Απέφευγα να πω δημοσίως τη γνώμη μου, γιατί δεν αποθαρρύνεις κόσμο την ώρα που αγωνίζεται. Μόνο σε ιδιωτικές συζητήσεις μπορούσα να πω ότι η εντιμότητα τριών από τους πέντε δικαστές στην υπόθεση Θεοφίλου δεν άλλαζε κάτι σ' αυτό το βρώμικο δικαστικό σώμα. Που υπηρέτησε δικτατορίες και κατακτητές, χωρίς ποτέ να τεθεί ζήτημα κάθαρσής του. Και συνεχίζει τον πρόστυχο ρόλο του, ως ένας από τους πιο ισχυρούς στυλοβάτες του ταξικού καθεστώτος της αδικίας σε βάρος των από κάτω και του τσαλαπατήματος των δημοκρατικών και ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Δεν περίμενα αποφυλάκιση της Ηριάννας και γι' αυτό δεν έγραφα παρά μόνο για τα καλέσματα στις κινητοποιήσεις.

Τώρα τον λόγο τον έχει για μια ακόμη φορά το κίνημα:

- Με μαχητικές κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα.

- Με ξεκάθαρο στιγματισμό της κυβέρνησης που όχι μόνο διατήρησε τρομονόμους, αλλά ψήφισε και την περαιτέρω ενίσχυσή τους.

- Με τη συγκρότηση κινήσεων που να θέσουν υπό καθημερινό έλεγχο το βρώμικο δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας πρόσωπα και πράγματα. Χρηματισμούς, αδικαιολόγητους πλουτισμούς, διασυνδέσεις με διάφορα νόμιμα και παράνομα κέντρα, δοσοληψίες με επιχειρηματίες και κύκλους του υπόκοσμου πολυτελείας. Χωρίς κυριλίκια και μικροαστικές επιφυλάξεις. Όλα στη φόρα!Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...