Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Όλο και δυναμώνει το κίνημα κατά των πλειστηριασμώνΠολλοί πολίτες πλέον, κάνουν παρέμβαση κατά των πλειστηριασμών, τους οποίους και σταματούν, στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας.

Μαθαίνεται όλο και περισσότερο, το κάλεσμα των γενικών και αλλά και τοπικών συλλογικοτήτων κατά των πλειστηριασμών:

ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Η επιβαλλόμενη διαρκής μείωση των εισοδημάτων και η αύξηση άμεσων ή έμμεσων φόρων, εισφορών, τελών, κλπ, μας κάνουν όλους τους πολίτες (ενωρίτερα ή αργότερα) θύματα των κατασχέσεων. Ουδείς θα γλυτώσει.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ Ή ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

Η αδυναμία της κοινωνίας να ανταποκριθεί στην υπερφορολόγηση έχει σπάσει κάθε ρεκόρ και έχει εξελιχθεί πλέον σε οικονομικό και κοινωνικό εφιάλτη.

3.940.756 φορολογούμενοι εμφανίζονται με χρέη προς το Δημόσιο
* σε 1.628.905 από τους εν λόγω οφειλέτες μπορούν να επιβληθούν αναγκαστικά μέτρα είσπραξηςκαι
* σε 906.101 έχουν ήδη επιβληθεί τα συγκεκριμένα μέτρα.

Οι συλλογικότητες ζητούν:
-Την άμεση απόσυρση όλων των μνημονιακών μέτρων

-Την κατάργηση των τροποποιήσεων στον Κ.Πολ.Δικ. (κεφάλαιο της εκτέλεσης, άρθρα 904-1054) που επέφερε ο νόμος 4355/2015, την άμεση αναστολή όλων πλειστηριασμών για χρέη λαϊκών νοικοκυριών, μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αγροτών, προς τράπεζες, Δημόσιο, Ασφαλιστικούς οργανισμούς και ΔΕΚΟ, μέχρι την αποκατάσταση των εισοδηματικών αδικιών και των κοινωνικών παροχών, την κατάργηση της ληστρικής επιδρομής,  με την φοροληστεία και και την παράλογη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών.

-Την κατάργηση των μνημονιακών νόμων (κώδικας δεοντολογίας τραπεζών, των Ν.4346/2015 & 4354/2015 που θεσμοθετεί την μεταβίβαση δανείων σε κερδοσκοπικά funds).

-Την γενικευμένη ρύθμιση των δανείων με κοινωνικά κριτήρια και απαλλαγή των οφειλετών από άδικα βάρη με την λογική της γενναίας «σεισάχθειας». Την διευκόλυνση της αποπληρωμής του υπολοίπου, σε βάθος χρόνου, ανάλογα με τις εισοδηματικές τους δυνατότητες και την προϋπόθεση εξασφάλισης αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης.

Μόνο ο αγώνας μας μπορεί να τους σταματήσει. Μπορεί να σώσει τα σπίτια μας και τη λαϊκή περιουσία.Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...