Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Τα γιουσουφάκια του Μαξίμου κατέθεσαν ρύθμιση κάλυψης των εξόδων του Γεωργίου. Καμμένε-ξεφτιλισμένε θυμάσαι τι έλεγες;;Διάταξη με την οποία προβλέπεται ότι η ΕΛΣΤΑΤ αναλαμβάνει όλα τα νομικά και δικαστικά έξοδα για στελέχη της τα οποία αντιμετωπίζουν διώξεις, συμπεριλήφθη σε τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε στη Βουλή, μια ημέρα μετά τη νέα αναίρεση του απαλλακτικού βουλεύματος για τον πρώην πρόεδρο της Υπηρεσίας, Ανδρέα Γεωργίου.

Πρόκειται, ειδικότερα, για το άρθρο 45 του νομοσχεδίου με τίτλο «Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας (ΕΕ) 2016/881 και άλλες διατάξεις».

Όπως τονίζεται, μεταξύ άλλων σε αυτό, τα εν λόγω έξοδα βαρύνουν τον προϋπολογισμό της ΕΛΣΤΑΤ και προβλέπεται επιστροφή τους μόνο σε περίπτωση αμετάκλητης καταδίκης τους.

Σημειώνεται ότι οι θεσμοί είχαν θέσει ως προαπαιτούμενο ενόψει τους κλεισίματος της δεύτερης αξιολόγησης το θέμα κάλυψης των δικαστικών εξόδων στελεχών της Στατιστικής Υπηρεσίας που ενεπλάκησαν σε περιπέτειες λόγω της άσκησης των καθηκόντων τους, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τον πρώην πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ.

Θυμόμαστε βέβαια τα αντιμνημονιακά νταϊλίκια του Καμμένου που παραμύθιαζε έναν απελπισμένο από τα Μνημόνια λαό για το τι θα έκανε στον Γεωργίου όταν θα ερχόταν στα πράγματα.Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...