Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Λέσβο: Να επιστρέψουν στις πατρίδες τους οι μετανάστες!


Αυτή είναι ανάρτηση του στελέχους της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βουρρέλη, όπου σχολιάζοντας είδηση για μετανάστες προφανώς από την Αφρική (γιατί δεν μιλά για εμπόλεμες ζώνες) απορεί...........

Απορεί γιατί είναι "εγκλωβισμένοι", οι μετανάστες, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης που έφτιαξε η κυβέρνηση του ,και αφού δεν έχει πόλεμο στις πατρίδες τους, και είναι οικονομικοί μετανάστες δεν γυρνάνε στις πατρίδες τους.

Αυτό το επιχείρημα το λένε κρυφο-ακροδεξιοί χρόνια τώρα πουλώντας έναν δήθεν ανθρωπισμό στους πρόσφυγες πολέμου αλλά δείχνουν μία απίστευτη σκληρότητα στους οικονομικούς μετανάστες. Μια υποκριτική λογική λες και το να επιστρέψει στην πατρίδα τους κάποιος οικονομικός μετανάστης και να λιμοκτονήσει είναι μία κάποια λύση. 

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Λέσβο προφανώς ψαρεύει ακροδεξιούς ψήφους στο νησί.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κυνηγά ψηφαλάκια και κάνει ότι ξεχνάει την ύπαρξη εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων οικονομικών μεταναστών στο εξωτερικό. 

Τι λέτε κύριε Βουρρέλη για αυτά τα παιδιά;;; Να επιστρέψουν στην Ελλάδα για να πεθάνουν από την πείνα;;;

ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;

* Μετά από κάποια σχόλια, ο Δημήτρης Βουρρέλης κατέβασε την επίμαχη ανάρτηση, αλλά τα screen shots μένουν γιατί αυτά αποτυπώνουν τις πραγματικές=αυθόρμητες απόψεις!

Σήμερα κάπου στην Μεσόγειο, βρέθηκε βάρκα με νεκρούς μετανάστες που προφανώς δεν ασπάζονται τις απόψεις του Βουρρέλη και ρίσκαραν αναζητώντας αξιοπρεπή διαβίωση!Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...