Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Σημίτης: Ένας "φωτεινός" ηγέτης που το τότε υπουργικό του συμβούλιο είναι καταδικασμένο για μίζες


Σήμερα 28/7 το αρμόδιο δικαστήριο αποφάνθηκε ότι ο πρώην Υπουργός του Σημίτη, Μαντέλης είχε πάρει κανονίκοτα μίζες για να προωθήσει συμφέροντα της Siemens. Βέβαια αφέθηκε ελεύθερος γιατί ο Μαντέλης δεν έκανε παρέα με αναρχικούς, αλλά η ρετσινιά έμεινε!

Επί πρωθυπουργίας Σημίτη, ο τότε υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, όπως αποφάνθηκε η δικαιοσύνη έπαιρνε μίζες από όποιον μοίραζε για εξοπλιστικά προγράμματα φτιάχνοντας μία τεράστια περιουσία, που ακόμα και σήμερα αναζητείται και βέβαια δεν έχει επιστρέψει στα ταμεία του Κράτους.

Ο Υπουργός Οικονομίας και Αμύνης, επί Σημίτη, Γιάννος Παπαντωνίου κατηγορείται σήμερα για απόκρυψη χρημάτων που μάλλον προήλθαν και αυτά από μίζες κυρίως από εξοπλιστικά προγράμματα

Ο Κώστας Λαλιώτης αν και δεν ενοχλήθηκε ποτέ από την Δικαιόσύνη, μάλλον γιατί την έκανε έγκαιρα πριν προκαλέσει, έχει την φήμη ότι έβαλε το χέρι στο μέλι!.

Υπουργός Πολιτισμού του Σημίτη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Όταν επί Σαμαρά κλήθηκε από την Δικαιοσύνη να απολογηθεί και για τα πεπραγμένα επί Σημίτη αλλά και για μετέπειτα, ο Σαμαράς ως συγκυβερνήτης του, τον έσωσε!

Ο Βερελής ήταν στο υπουργείο Μεταφορών που λέτε....Ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Χρ.Βερελής παραιτήθηκε αιφνιδίως από την βουλευτική του ιδιότητα το 2009, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η έρευνα για την Siemens και μόλις είχε ανεκύψει στην επικαιρότητα η υπόθεση της ΜΑΝ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΣΗΜΙΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ;;;

ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...