Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Η βουλευτίνα της ΝΔ Κεραμέως λέει την αλήθεια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερά και την αναγκάζουν να ανακαλέσει!


Η νέα βουλευτής της ΝΔ, και ανερχόμενο πουλέν του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκη Κεραμέως μίλησε χθες στο "Ράδιο Κομοτηνή" και όπως έγραψε στο twitter και βλέπετε στην φωτογραφία, αναγνώρισε τους αγώνες της Αριστεράς και πολύ σωστά χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατ' ευφημισμόν αριστερά!

Μία τοποθέτηση που βέβαια χαλάει το αφήγηση Τσίπρα ότι εκπροσωπεί την αριστερά, αλλά χαλάει και το αφήγημα της ακροδεξιάς ΝΔ που θέλει να παρουσιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ ως Αριστερά, και αφού εφαρμόζει φονικά μνημόνια ο λαός να σιχαθεί την έννοια της αριστεράς.

Η Κεραμέως είπε την αλήθεια εδώ, γιατί απλά έχει την στοιχειώδη μόρφωση ώστε να καταλαβαίνει ότι αριστερά και μνημόνια δεν πάνε μαζί, και βέβαια σε αντίθεση με την ακροδεξιά κλίκα του Άδωνη στην ΝΔ αναγνωρίζει τους αγώνες της Αριστεράς.

Χάλασε ο κόσμος κυριολεκτικά μετά από αυτό!

Ο Κεφαλογιάννης βγήκε να μας πει πόσο κακιά είναι η Αριστερά σε όλο τον κόσμο πράγμα που αναπαρήγαγε και ο Άδωνης Γεωργιάδης


Επίσης ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος, λάτρης του φιλελευθερισμού έσπευσε να κάνει παρατήρηση στην βουλευτή της ΝΔ, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερά....


Έτσι η νέα βουλευτής της ΝΔ, κατέβασε την ανάρτηση.......

Για να μην χαλάσει την σούπα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...