Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Ελένη Παυλή: Η Αριστούχος μαθήτρια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Πύργου, πάει Ιατρική!


Με ιδιαίτερα συναισθήματα υποδέχθηκαν την επιτυχία της μαθήτριας του 2ου ΕΠΑΛ Πύργου, Ελένης Παυλή, οι καθηγητές της στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου.
Η Ελένη Παυλή συγκέντρωσε 19.200 μόρια, βασιζόμενη στις δυνάμεις της και στην αρωγή των καθηγητών της στο σχολείο και των εθελοντών καθηγητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, γεγονός που αποδεικνύει την πραγματικά καλή δουλειά που γίνεται εδώ και πέντε χρόνια.
«Όταν είδα τα αποτελέσματα πέταξα από τη χαρά μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και πιστεύω ότι θα πετύχω το στόχο μου, που είναι η εισαγωγή μου στην Ιατρική. Νιώθω πια ότι οι κόποι και οι προσπάθειες, σε μια δύσκολη χρονιά, έχουν επιβραβευτεί. Σ’ αυτή τη δύσκολη προσπάθεια είχα στο πλευρό μου την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο κοινωνικό φροντιστήριο – κο Λύκο, κα Αγγελοπούλου, κο Λαμπρόπουλο, κο Νικολόπουλο – που με βοήθησαν όσο μπορούσαν και από ακόμα περισσότερο για να πετύχω τον υψηλό μου στόχο, γι’ αυτό και τους ευχαριστώ θερμά», ανέφερε η Ελένη.

Η αριστούχος Ελένη Παυλή
Ο εμπνευστής του εγχειρήματος, Χρ. Αθανάσουλας, εκδήλωσε την ικανοποίησή τους από την επιτυχία της Ελένης Παυλή, τονίζοντας ότι αποκτά επιπλέον κουράγιο να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια την προσπάθεια που κάνει μαζί με εθελοντές και εθελόντριες εκπαιδευτικούς.

Ο αλληλέγγυος εκπαιδευτικός των φτωχών παιδιών, Χρήστος Αθανάσουλας
«Αισθανόμαστε ιδιαίτερη συγκίνηση γιατί δικαιώνεται ο αγώνας φτωχών παιδιών και η προσπάθεια που κάνουμε, διότι μόνο με τη βοήθεια των καθηγητών του δημοσίου σχολείου και την αρωγή των εθελοντών του κοινωνικού φροντιστηρίου, μπορούν να επιτύχουν πολύ υψηλούς στόχους ενώ δεν έχουν τη δυνατότητα για αποκλειστικά πανάκριβα ιδιαίτερα και άλλες διευκολύνσεις που κατά κανόνα θεωρούνται αναγκαίες για να γίνει κανείς γιατρός, όπως η Ελένη, ή να επιτύχει σε κάποιον άλλον τομέα υψηλής διοίκησης», σημείωσε ο κ. ΑΘανάσουλας, αποδίδοντας τα εύσημα στους τρεις καθηγητές που βοήθησαν την Ελένη, τον Λεωνίδα Λαμπρόπουλο, καθηγητή στο 2ο ΕΠΑΛ Πύργου στην Υγιεινή και  στην Ανατομία), τον Νώντα Λύκο, μαθηματικό στο Εσπερινό Λύκειο Πύργου, και τη Γιώτα Αγγελοπούλου, φιλόλογο επίσης στο Εσπερινό Λύκειο Πύργου.


Το Patrisnews.com συγχαίρει θερμά την Ελένη Παυλή για την μεγάλη επιτυχία της καθώς και όλους τους συντελεστές που εγχειρήματος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Πύργου, για την όλη εθελοντική και αλληλέγγυα δράση τους τα τελευταία 5 χρόνια στα παιδιά των φτωχών οικογενειών, δίνοντάς τους τις ίσες ευκαιρίες με τα υπόλοιπα παιδιά για ισότιμη πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για ένα καλύτερο μέλλον. Συγχαρητήρια!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...