Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

ΛΑΕ:Ο Τσίπρας επιλέγει τη Θεσσαλονίκη ως την πόλη-πέρασμα των βρυκολάκων!Η Λαϊκή Ενότητα Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωσή της τονίζει πως συμμετέχει δυναμικά στο κάλεσμα των φοιτητικών παρατάξεων και άλλων πολιτικών και κινηματικών φορέων την Πέμπτη 13 Ιούλη, στις 6.30΄μ.μ. στο Λ. Πύργο, για να κηρύξουμε ανεπιθύμητο τον κ. Γιουνκέρ, και άκυρη τη «βράβευσή» του!.

Τονίζει ακόμη πως: “Ο Τσίπρας επιλέγει τη Θεσσαλονίκη ως την πόλη-πέρασμα των βρυκολάκων! Έπειτα από τον Νετανιάχου, ο Γιούνκερ”
Αναλυτικά:
“Ο Τσίπρας επιλέγει τη Θεσσαλονίκη ως την πόλη-πέρασμα των βρυκολάκων!
Επειτα από τον Νετανιάχου, ο Γιούνκερ
Με μια προκλητική για τον δεινοπαθούντα ελληνικό λαό απόφασή της, η Κοσμητεία της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ και η Πρυτανεία του, αποφάσισαν να αναγορεύσουν ως επίτιμο Διδάκτορά της, τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ, ο οποίος μάλιστα θα μιλήσει στην τελετή με θέμα: «Ελλάδα και Ευρώπη ένα ταξίδι ανθρωπισμού»!!!

Στην τελετή έσπευσε να δηλώσει ότι θα παραστεί και ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, ο οποίος προφανώς αισθάνθηκε την ανάγκη να τιμήσει με την παρουσία του, τον πολιτικό που τον «πήρε από το χέρι» και τον «βοήθησε» να ακολουθήσει την ατραπό των μνημονίων!
Μετά από επτά χρόνια βασανιστικών μνημονίων που εξαθλίωσαν τα λαϊκά στρώματα, η Κοσμητεία της Νομικής Σχολής αποφάσισε να τιμήσει τον άνθρωπο που:

• Ως Πρόεδρος του Eurogroup από το 2005 ως το 2013 «εμπνεύστηκε» και εφάρμοσε όλες τις πολιτικές αποφάσεις της Ε.Ε. που επέβαλαν τα δυο πρώτα δυσβάστακτα μνημόνια.
• Κατά τη διάρκεια των «συζητήσεων» για το δεύτερο μνημόνιο δήλωσε ωμά: «η εθνική κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί δραματικά με την αποδοχή της κοινοτικής βοήθειας. Η νέα κοινοτική βοήθεια δε θα έρθει χωρίς σκληρά ανταλλάγματα»!!!!!!!
• Ευχόταν «καλό κουράγιο» στον ελληνικό λαό, όταν αυτός και το υπόλοιπο ιερατείο της Ε.Ε., του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, με συνένοχους όλο το εγχώριο φάσμα των μνημονιακών πολιτικών δυνάμεων, μας έβαζαν στη δίνη των μνημονίων.
• Ως πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου είχε καταστήσει τη χώρα του το φορολογικό παράδεισο της Ε.Ε. για τους μεγαλοφοροφυγάδες των πολυεθνικών.
Και πολλά άλλα……

Η αυθαίρετη αυτή απόφαση της Νομικής Σχολής θίγει και εξευτελίζει την πανεπιστημιακή κοινότητα του ΑΠΘ.

Η Λαϊκή Ενότητα Θεσσαλονίκης περιμένει να βρεθούν «φωνές» από τον πανεπιστημιακό χώρο, ειδικά του ΑΠΘ, που θα αποδοκιμάσουν το ατόπημα, και θα προασπίσουν τις αρχές και την υπερηφάνεια της πανεπιστημιακής παιδείας στη χώρα μας.
Η Λαϊκή Ενότητα Θεσσαλονίκης δηλώνει πως αυτή η πόλη, των αγωνιστικών παραδόσεων και των δυναμικών εργατικών αγώνων, δεν μπορεί, και δεν πρέπει να ανεχτεί την προσβολή που διαπράττει σε βάρος της ο πλέον υποτακτικός πρωθυπουργός αυτής της χώρας.
Οι μαύρες σελίδες της σύντομης πολιτικής ιστορίας του κ. Τσίπρα, δεν πρέπει να αποτελέσουν μελανά σημεία της δικής μας ιστορίας.
Η Λαϊκή Ενότητα Α΄ Θεσσαλονίκης συμμετέχει δυναμικά στο κάλεσμα των φοιτητικών παρατάξεων και άλλων πολιτικών και κινηματικών φορέων την Πέμπτη 13 Ιούλη, στις 6.30΄μ.μ. στο Λ. Πύργο, για να κηρύξουμε ανεπιθύμητο τον κ. Γιουνκέρ, και άκυρη τη «βράβευσή» του!
Για να αγωνιστούμε για την κατάργηση όλων των μνημονίων, τη διαγραφή του χρέους, την έξοδο από την ευρωζώνη και την Ε.Ε., για δημόσια παιδεία, υγεία, για σταμάτημα των ιδιωτικοποιήσεων, εθνικοποίηση των τραπεζών, παραγωγική ανασυγκρότηση-μετασχηματισμό σε όφελος των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των νέων και όχι των πλουσίων”.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...