Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Video: Ο Mr τίποτα, Πέτρος Τατσόπουλος ταυτίζει Ρουβίκωνα-Αναρχικούς με τους Χρυσαυγίτες


Ο Πέτρος Τατσόπουλος που την εποχή που ήταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δικαίως βρέθηκε και στο δικό μας στόχαστρο αφού η τότε στάση του μόνο αριστερή δεν κρίθηκε με το να υπερασπίζεται Σωτιδες όταν οι τελευταίες μιλάγανε για τσαμπατζήδες νεκρούς που δεν πλήρωναν εισιτήρια στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ξαναχτύπησε.

Μιλώντας χθες στο Blue Sky για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα ρωτήθηκε για το περιστατικό του Ρουβίκωνα που πέταξε τρικάκια στο προαύλιο της Βουλής.

Όπως θα δείτε στο βίντεο μιλώντας για το σύνολο των δράσεων της συγκεκριμένης μετριοπαθούς αναρχικής ομάδας την παραλλήλισε με αυτή της Χρυσής Αυγής μέχρι το 2013 βρίσκοντας ομοιότητες στον τρόπο δράσης!


Ο Πέτρος Τατσόπουλος στον συλλογισμό του έντεχνα δεν αναφέρει το πολιτικό κίνητρο το τότε των Χρυσαυγιτών που απλά ήθελαν να σκοτώσουν μετανάστες και αριστερούς, και αυτό του Ρουβίκωνα που ως κίνητρο έχουν δίκαια κοινωνικά αιτήματα όπως να απελευθερωθεί η Ηριάννα, να σταματήσει η ασυδοσία της ΤτΕ, να στείλει μήνυμα σε συμβολαιογράφους ότι δεν θα πλειστηριάζουν ανεμπόδιστα λαϊκές περιουσίες. ΟΛΑ ΙΣΩΜΑ, με λίγα λόγια!

Αλλά και σαν πράξη, ο Πέτρος Τατσόπουλος γνήσιος εκπρόσωπος του "ακραίου κέντρου" της πολιτικής ζωής της χώρας ταυτίζει τα τρικάκια ή και το σπάσιμο ενός γραφείο που έκανε ο Ρουβίκωνας με τις δολοφονικές επεμβάσεις των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής!

Εμείς Πέτρο Τατσόπουλε σε πήραμε χαμπάρι νωρίς, άλλοι πολύ αργότερα!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...