Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Video: Η ΝΔ θα μειώσει τους φόρους αν το εγκρίνουν οι δανειστές....Τάδε έφη Δένδιας


Αποκαλυπτικός ήταν σήμερα στην εκπομπή "Ακραίως" του ΣΚΑΙ με τον Τάκη Χατζή το στέλεχος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας για το τι φούμαρα πουλά η ΝΔ με τον Κούλη στον κόσμο!

Στο απόσπασμα που σας παραθέτουμε ο κύριος Δένδιας πότε θα υλοποιήσει η Νέα Δημοκρατία, εφόσον εκλεγεί κυβέρνηση όποτε γίνουν εκλογές τις μειώσεις φόρων που υπόσχεται. Δηλαδή την μείωση φορολογίας στα νομικά πρόσωπα (εκεί την καίει άλλωστε πόσο θα μειώσει την φορολογία στο Κεφάλαιο) και πότε τον ΕΝΦΙΑ κατά 30%..........

Και αφού τα μασάει λίγο ο Δένδιας, γίνεται ειλικρινής όπως ο ίδιος σημειώνει και λέει...."Δεν μπορούμε να το κάνουμε από την πρώτη μέρα, γιατί τέτοια νομοθετήματα θέλουν την έγκριση των δανειστών"!


Βέβαια να θυμίσουμε σε όσους αφελείς έχουν μείνει σε αυτή τη χώρα ότι οι δανειστές ΔΕΝ πρόκειται να δώσουν άδεια για μείωση φόρων, όταν πριν 2-3 μήνες απαίτησαν την αύξηση τους (μείωση αφορολόγητου θυμίζουμε)....


Με λίγα λόγια όσο δεχόμαστε την λογική του ευρώ, των κανόνων της ΕΕ τίποτα δεν θα μειωθεί για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού πέρα από το εισόδημα του. Μνημόνια (αφού οι μνημονιακοί νόμοι θα εφαρμόζονται και μετά το 2018) για πάντα υπόσχονται ΣΥΡΙΖΑ  και ΝΔ!!

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΡΗΞΗ.....
Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...