Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

"Ο βασιλιάς ΟΑΣΘ πέθανε. Ζήτω ο νέος βασιλιάς..." Επόμενη ιδιωτικοποίηση σε 3,2,1...(από παλαιότερο ρεπορτάζ μου για τον #ΟΑΣΘ )
Χρήστος Σπίρτζης: “ Με τους θεσμούς έχουμε συμφωνήσει το θεσμικό πλαίσιο των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας. Το ίδιο ακριβώς θεσμικό πλαίσιο θα μεταφερθεί στη λειτουργία και στη δομή των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης”. Ενδεικτικό για τα σχέδια κυβέρνησης και θεσμών είναι πως οι αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας περνούν στο Υπερταμείο ήδη από το άρθρο 198 του μημονίου 3...

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο πέρασμα των συγκοινωνιών Θεσ/κης στο Υπερταμείο, δεν το αρνήθηκε και μάλιστα το υπερασπίστηκε, καθώς απάντησε τα εξής: “Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάτι τέτοιο. Αυτό είναι κάτι που μπορούμε να το συζητήσουμε στη συνέχεια. Δεν είναι κακό να ενταχθεί μια εταιρεία στο υπερταμείο. Όταν εντάσσεται στο υπερταμείο, ούτε ιδιωτικοποιείται, ούτε γίνεται κάτι αντίστοιχο κακό από αυτά που λέγονται δεξιά και αριστερά.”

Οπότε, την πιο σοβαρή τοποθέτηση για το #ΟΑΣΘ, (παραδόξως) την έκανε ο Μπάμπης Μπατμανίδης Μπεε γράφοντας χαρακτηριστικά:
"η κίνηση αυτή είναι ένα βήμα πιο κοντά στην σοβιετοποίηση της χώρας μας που επιχειρεί ο «Σύριζας», ο οποίος επιχειρεί να κολεκτιβοποιήσει τα μέσα παραγωγής με απώτερο σκοπό την μελλοντική ιδιωτικοποίηση τους, όταν ο ίδιος θα καταργήσει επαναστατικά το κράτος από τα μέσα...Σατανικό!"
Άρα, "ο βασιλιάς ΟΑΣΘ πέθανε. Ζήτω ο νέος βασιλιάς..." Επόμενη ιδιωτικοποίηση σε 3,2,1...Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...