Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Μα δεν μάθαμε;;; Η Πάτρα διεκδικεί παρηκμασμένους Μεσογειακούς αγώνες με την συμμετοχή ΣΥΡΙΖΑ και δημοτικής αρχής


Συγκροτήθηκε η επιτροπή διεκδίκησης από την Πάτρα των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019. Πρόεδρος της Επιτροπής αναλαμβάνει ο σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων σε θέματα αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, γραμματέας ο δημοσιογράφος Νάσος Νασόπουλος (πρώην city manager του «Αθήνα 2004») και μέλος ο πολιτικός μηχανικός Θεόδωρος Μενεγής.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τα μέλη της Επιτροπής Διεκδίκησης αναφέρουν:

"Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη αποτελούμε την Επιτροπή Διεκδίκησης της Πάτρας για την φιλοξενία των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019.

Πρόκειται για μια σημαντική αθλητική διοργάνωση που επαναφέρει την Πάτρα στη διεκδίκηση μεγάλων διοργανώσεων διεθνούς εμβέλειας.

Περισσότεροι από 2.000 αθλητές και μέλη αποστολών από 25 χώρες της Μεσογείου θα συναντηθούν για μια εβδομάδα στην πόλη που θα επιλεγεί για να φιλοξενήσει τους Αγώνες, ενώ μεγάλος αναμένεται να είναι και ο αριθμός των επισκεπτών. Τα οφέλη για την περιοχή θα είναι σημαντικά, διαβάζουμε στο τοπικό μέσο thebest.gr.....

Και όπως λέει ο τίτλος...ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ;;;;

Θα χρεωθούμε σαν χώρα και σαν πόλη (για τους Πατρινούς) για κάποιους παρηκμασμένους αγώνες και θα χρεωθούμε γιατί και στις υπάρχουσες υποδομές θα χρειαστούν έργα που θα γίνουν μόνο για τους αγώνες και μετά θα εγκαταλειφθούν, και δήθεν μιλάμε για όφελος της περιοχής.

Στην οργανωτική επιτροπή βλέπουμε τον εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής Πελετίδη και απορούμε. Αλήθεια Δήμαρχε δεν είναι αυτοί αγώνες εμπορικοί που ξεφεύγουν από τα ιδεώδη του αθλητισμού;; Δεν υπάρχει ντόπα κύριοι του ΚΚΕ;;;;

Στην υπόλοιπη οργανωτική επιτροπή βλέπουμε τον υπεύθυνο της "Πάτρα- Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2004" που τίποτα, και δεν άφησε στην Πάτρα παρά σκάνδαλα και τον κυριο Μενεγή στέλεχος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ!

Η Πάτρα αλήθεια πως ρωτήθηκε για το αν θέλει τέτοιους αγώνες;;;;Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...