Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Και κλάμα .. ο Γιώργος για την καταδίκη ΓεωργίουΑνακοίνωση εξέδωσε το ΚΙΝΗΜΑ του Γιώργου Παπανδρέου με αφορμή την καταδίκη
του Γιώργου Γεωργίου, για μία από τις τρεις πράξεις παράβασης καθήκοντος που του είχαν αποδοθεί, και συγκεκριμένα γιατί -κατά το σκεπτικό τους- το Νοέμβριο 2010 δεν ενημέρωσε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΣΤΑΤ για την διαβίβαση των στοιχείων για το έλλειμμα του 2009 ως όφειλε. 


Το ΚΙΝΗΜΑ τονίζει μεταξύ άλλων πως: «Πρόκειται, για σκηνές ντροπής, ιδιαιτέρως όταν αυτές λαμβάνουν χώρα σε δικαστικές αίθουσες. Η Δικαιοσύνη, οφείλει να πράξει το χρέος της. Αλλά η αλήθεια, έχει ήδη καταγραφεί και η ιστορία, δεν μπορεί να ξαναγραφεί.

Ο κ. Καραμανλής και οι κυβερνήσεις του, ευθύνονται για ένα εθνικό έγκλημα.»
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το παρασύστημα εξουσίας που εδράζεται στη συμμαχία Τσίπρα – Καραμανλή, συνεχίζει να δίνει μάχες χαρακωμάτων.

Αυτή τη φορά, στη δικαιοσύνη με τη συνδρομή ολίγων κλακαδόρων που μετά βίας γεμίζουν πια, αντί για πλατείες, μια αίθουσα δικαστηρίου.
Κλακαδόρους, τους οποίους τροφοδότησαν οι ίδιοι με μύθους, προκειμένου να αποκρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους, για τις επιλογές και τις αποφάσεις τους που οδήγησαν τη χώρα ένα βήμα πριν από μια εθνική καταστροφή.
Πρόκειται, για σκηνές ντροπής, ιδιαιτέρως όταν αυτές λαμβάνουν χώρα σε δικαστικές αίθουσες.

Η Δικαιοσύνη, οφείλει να πράξει το χρέος της.
Αλλά η αλήθεια, έχει ήδη καταγραφεί και η ιστορία, δεν μπορεί να ξαναγραφεί.

Ο κ. Καραμανλής και οι κυβερνήσεις του, ευθύνονται για ένα εθνικό έγκλημα.
Διέπραξαν μια ΑΠΑΤΗ, ως αποτέλεσμα λαθροχειρίας στα στατικά στοιχεία της χώρας, προκειμένου να αποκρύψουν την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος για να τροφοδοτήσουν το πελατειακό σύστημα που με τη σειρά του τους στήριζε στην εξουσία.
Καμία απόφαση δικαστηρίου δεν μπορεί να ανατρέψει στατιστικά στοιχεία τα οποία έχει ψηφίσει στη Βουλή – ψηφίζοντας τους προϋπολογισμούς του 2013 και του 2014, ο ίδιος ο υπεύθυνος της καταστροφής, ο κ. Καραμανλής. Στοιχεία που έχουν ψηφίσει και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ.

Όλα τα άλλα αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις.
Αμαρτίες που πληρώνουν ακριβά οι Έλληνες.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...