Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Σοκ και δέος στις ΗΠΑ: Οι σβάστικες εμφανίστηκαν και δολοφόνησαν απόψε!


Από χθες η Κου Κλου Κλαν (ΚΚΚ) διοργανώνει σε πόλεις του Αμερικανικού Νότου συγκεντρώσεις υπέρ των λευκών Αμερικανών με αφορμή την απόφαση της αφαίρεσης αγαλμάτων του στρατηγού Λη (των Νοτίων, στον αμερικανικό εμφύλιο).

Σήμερα στην Βιρτζίνια στο Charlottesville   οι φασίστες δεν ήταν μόνοι τους και απέναντι τους βρέθηκαν αντιφασίστες διαδηλωτές. Αυτό που είδε όλος ο πλανήτης απόψε και το βλέπει η Αμερικανική κοινωνία χρόνια είναι τα μέλη της ΚΚΚ πέραν των εθνικιστικών αμερικανικών συμβόλων να κραδαίνουν την χιτλερική σβάστικα και να αποδίδουν χιτλερικούς χαιρετισμούς.

Όμως οι φασίστες δεν έμειναν εκεί.....Ένας από αυτούς ως "άλλος τζιχαντιστής" πήρε ένα αυτοκίνητο και παρέσυρε αντιφασίστες διαδηλωτές. Τα ΜΜΕ μιλάνε για έναν νεκρό (μάλλον 12χρονη κοπέλα που ήταν εκεί) , και τελικά για τρεις νεκρούς!

Μια ματιά στα social media δείχνει Αμερικανούς και Ευρωπαίους να πέφτουν από τα σύννεφα πως ενώ οι Αμερικάνοι μέτρησαν κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο τόσους νεκρούς από τους ναζί, σήμερα πολίτες των ΗΠΑ κραδαίνουν με καμάρι την σβάστικα.

Ας πούμε στους φίλο λαό των ΗΠΑ, ότι εδώ στην Ευρώπη το έχουμε δει το έργο. Σε Ευρώπη και Ελλάδα που τόσο μάτωσαν από τους ναζί, νεοναζί να βγαίνουν από τις τρύπες τους πουλώντας φτηνό πατριωτισμό και πατώντας στην ιστορία που ΠΟΤΕ δεν διδάχθηκε σωστά (και εσκεμμένα) να σερβίρουν σβάστικες σαν να μην τις είχαμε ξαναδεί ποτέ. Αυτές και τις συνέπειες του εθνικοσοσιαλισμού. 

Ο Ντόναλντ Τράμπ προκάλεσε το κοινό αίσθημα σε ΗΠΑ και σε όλο τον πλανήτη μιλώντας για βία από όλες τις πλευρές (νεοναζί και αντιφασίστες) ενώ οι νεοναζί δολοφόνησαν On camera κόσμο. Δεν το έκανε τυχαία, αφού και ο αρχηγός της ΚΚΚ του θύμισε ότι εκλέχθηκε με την υποστήριξη τους. 

Αν και οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ μιλούν για ρατσιστική βία, όλα αυτά ακούγονται ως μισόλογα, όταν η παγκόσμια καπιταλιστική κρίση ανέστησε σε όλη την υφήλιο τους νεοναζί. Το ίδιο το σύστημα "ξύπνησε" το τέρας για να ελεγχθούν οι εξαθλιωμένοι της καπιταλιστικής κρίσης. Το "τέρας" εξέλεξε τον Τραμπ ως Πρόεδρο των ΗΠΑ και η Βαϊμάρη φαίνεται να ξυπνάει παράλληλα σε πολλά σημεία του πλανήτη.

Αύριο στις ΗΠΑ έχουν καλεστεί πάνω από 12 αντιφασιστικά συλλαλητήρια. Εκεί η Αμερική της πραγματικής ελευθερίας που είναι δυστυχώς μειοψηφική θα κληθεί να δώσει ένα χτύπημα στον εκεί φασισμό, ώστε να μην περάσει στο ντούκου η δολοφονία των νεοναζί. Τα κροκοδείλια δάκρυα της Χίλαρη, του Φάραζ στην Αγγλία που σοκαρίστηκε στην θεά της σβάστικας, και όλων αυτών που έδωσαν χώρο μέσω της εξαθλίωσης των μαζών δεν βοηθάνε αλλά κοιμίζουν!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...