Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Αποχωρήσεις από συγκέντρωση στα Μέγαρα λόγω Χρυσής Αυγής


Τέσσερις ήταν οι επίσημα ανακοινωθείσες αποχωρήσεις από τη συγκέντρωση την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Μεγαρέων την 3/8 εναντίον της προοπτικής μεταλλευτικών δραστηριοτήτων στα Γεράνεια λόγω της παρουσίας εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής.

Πρόκειται για τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Γιάννη Βασιλείου, τον Αντώνη Χοροζάνη επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μεγάρων, τον τοπικό συντονιστή της ΛΑΕ Βασίλη Πολυχρόνη και τον γραμματέα της ΤΟ ΠΑΣΟΚ Μεγάρων Λευτέρη Νικολάου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Βασιλείου εξέδωσε ανακοίνωση για τους ακριβείς λόγους της αποχώρησής του:
  1. Πάγια θέση της Περιφέρειας Αττικής αποτελεί, η αποκάλυψη σε όλους τους Δημοκρατικούς πολίτες της χώρας, της διαχωριστικής γραμμής ανάμεσα στα κόμματα του Δημοκρατικού τόξου και στο μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.
  2. Με βάση την θέση αυτή, εφόσον έλαβα πριν από την συνεδρίαση την διαβεβαίωση του κ. Δημάρχου Μεγάρων ότι δεν είχαν προσκληθεί εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, υποχρεώθηκα προς το τέλος της σύσκεψης να αποχωρήσω όταν διαπίστωσα πως ήταν παρόντες, πως τους δόθηκε ο λόγος και όπως αποδείχτηκε είχαν προσέλθει στην σύσκεψη εν είδει ‘κερκίδας’.
  3. Τοποθετούμενος στην αρχή της σύσκεψης και αμέσως μετά τους βουλευτές επί του θέματος, δήλωσα την στήριξη μου στην ομόφωνη αρνητική απόφαση του Δημοτικού συμβούλιου για την συγκεκριμένη δραστηριότητα.
Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...