Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Ακόμα και ο ΟΗΕ βλέπει νέκρούς που προκαλεί η αντιπολίτευση στην ΒενεζουέλαΑπό τον Βασίλη Πολυχρόνη    

Δεν είναι κρυφό πως στη Βενεζουέλα διεξάγεται ένας ακήρυχτος εμφύλιος πόλεμος με τις δυνάμεις του καθεστώτος να υπερασπίζονται την εκλεγμένη κυβέρνηση απέναντι σε δυνάμεις που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ και που θέλουν να πισωγυρίσουν τη χώρα. Ακόμα,νομίζω κανείς δεν αμφισβητεί πως σε αυτόν τον ακήρυχτο πόλεμο έχουν σημειωθεί ακρότητες κι έχει γίνει υπερβολική χρήση βίας. Όμως,κι εδώ είναι η ουσία,η βία αυτή δεν είναι μονομερής και το αποδεικνύει η έκθεση της ομάδας εργασίας του ΟΗΕ που εξετάζει τα γεγονότα στη χώρα αυτή της Λ.Αμερικής και που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Κατά τις συγκρούσεις,λοιπόν, έχουν χάσει τη ζωή τους 124 άνθρωποι. Κατά την ομάδα (επαναλαμβάνω του ΟΗΕ) στις κρατικές δυνάμεις αποδίδονται συνολικά 73 θάνατοι. Οι υπόλοιποι 51 από τι σκοτώθηκαν βρε...λεβέντες και...υποστηρικτές της δημοκρατίας?Από...τον ανάδρομο Ερμή ή...από ερωτική απογοήτευση? Δεν είναι θύματα των οπαδών του...δημοκράτη Λόπεζ που μέχρι πριν λίγα χρόνια οι ίδιες οι ΗΠΑ τον κατηγορούσαν για αντιδημοκρατικές αντιλήψεις και συμπεριφορές? 

Από μόνη της αυτή η έκθεση δείχνει πως η βία είναι αμφίπλευρη και πως οι αντικαθεστωτικοί (για να έχουν σκοτώσει τόσους πολίτες) είναι το ίδιο βαριά οπλισμένοι,άρα από κάπου και κάποιους προμηθεύονται οπλισμό (Χρυσόγονος ακούει?)!!!Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...