Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Στην κυβέρνηση έπαθαν "Πολύδωρα" με τους εμπρησμούς. Κάντε προσλήψεις κύριοι, στην Πυροσβεστική


«Σχέδιο εμπρησμών σε όλη την χώρα, εν όψει του τριημέρου», βλέπουν παράγοντες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του κρατικού μηχανισμού δασοπυρόσβεσης, πίσω από το μπαράζ των πυρκαγιών που εκδηλώνονται τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα στελέχη, σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούνται από το γεγονός ότι οι φωτιές εκδηλώνονται σε περιοχές στις οποίες ο χάρτης πρόληψης κινδύνου, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προβλέπει πολύ υψηλό κίνδυνο (Δείκτη 4).

Οι φωτιές εκδηλώνονται λίγες ώρες πριν αρχίσουν τα καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα με τις προβλέψεις και σε διαφορετικές περιοχές, που έχουν ως αποτέλεσμα την διάσπαση δυνάμεων και την ταυτόχρονη ύπαρξη πολλών μετώπων, λένε οι φωστήρες της Κυβέρνησης

Και αμέσως στο μυαλό μας, έρχεται το 2007 όπου ο στρατηγός "Άνεμος" κατά τον Πολύδωρα (τότε υπουργό δημοσίας τάξης) έκαιγε την χώρα και Τούρκοι πράκτορες μαζί με Σκοπιανούς μας κατέστρεφαν.

Χαρείτε λογική.....Βλέπουν οι εμπρηστές τον χάρτη επικίνδυνων καιρικών συνθηκών το προηγούμενο βράδυ και πάνε και ανάβουν φωτιές, λες και οι εμπρηστές κάνουν απλά χουνέρια στην εκάστοτε κυβέρνηση, ενώ ένας εμπρηστής συνήθως καίει βάση ενός σχεδίου οικοδόμησης σε δασική έκταση απλά.

Κύριοι της κυβέρνησης κατανοούμε ότι έχετε γεμίσει με "Καραμανλικούς" αλλά έλεος. Κάντε προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα που φυτοζωεί. Όταν αποδυνάμωναν την πυροσβεστική για λογαριασμό της fraport φυσούσε "ανάπτυξη και είχαμε απόσπαση συνολικά 56 Πυροσβεστών από τις Υπηρεσίες των Ιονίων Νήσων σε αεροδρόμια ευθύνης της Fraport βάση Δελτίου Τύπου του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων τον Απρίλιο του 2017.

Είστε εσείς που πριν λίγο καιρό δηλώνατε έτοιμοι για την αντιμετώπιση πυρκαγιών, που οι δασικοί χάρτες θα βοηθούσαν σε αυτό.

Σκύψτε το κεφάλι και απολογηθείτε!
Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...