Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

Στρατούλης: Η λεηλασία και η αρπαγή των σπιτιών και της λαϊκής περιουσίας δεν θα περάσει


Καταγγέλλουμε τη σημερινή αυταρχική μεθόδευση της κυβέρνησης, η οποία όχι μόνο έστειλε την ΥΜΕΤ, το “αδελφάκι” των ΜΑΤ, στο ειρηνοδικείο Αθήνας για να καταστείλουν το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, αλλά και έδωσε εντολή και μπήκαν με πλήρεις εξαρτήσεις και εξοπλισμό μέσα στην δικαστική αίθουσα, κατά παράβαση κάθε συνταγματικής ρύθμισης και δημοκρατικής μονιμότητας.

         Χαιρετίζουμε τη νίκη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, που ακύρωσε και σήμερα σ' όλη τη χώρα πάνω από 150 πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών και λαϊκών περιουσιών.

         Χαιρετίζουμε, επίσης, τη νίκη του κινήματος στο ειρηνοδικείο Αθήνας, που όχι μόνο απέτρεψε όλους τους πλειστηριασμούς, αλλά και με αποφασιστικό και μαζικό τρόπο έδιωξε τις δυνάμεις καταστολής μέσα από την αίθουσα του δικαστηρίου.


         Διαμηνύουμε και σήμερα, από εδώ, στην κυβέρνηση, σε όλο το μνημονιακό κατεστημένο, στις τράπεζες, στην τρόικα, στα “κοράκια” και στα κερδοσκοπικά funds ότι δεν θα επιτρέψουμε την αρπαγή και λεηλασία των σπιτιών και της περιουσίας των λαϊκών νοικοκυριών και ότι τα σχέδια τους για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και για εξώσεις δεν θα περάσουν και θα ακυρωθούν από το κίνημα κατά των πλειστηριασμών στην πράξη.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...