Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

Νέο αυτογκόλ της ΝΔ...Εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ η Σπυράκη που παραπληροφορούσε ως δημοσιογράφος


Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, νέα εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος αναλαμβάνει η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, με αναπληρωτές τη Σοφία Ζαχαράκη, τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον Νίκο Ρωμανό και τον Σπύρο Σταυρίδη.

Διευθυντής Γραφείου Τύπου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας, ενώ παραμένει αναπληρώτρια διευθύντρια η Κύρα Κάπη.

Αναπληρωτής διευθυντής Γραφείου Τύπου για θέματα Περιφερειακού Τύπου αναλαμβάνει ο Γιώργος Κοντογιάννης.

Ο μέχρι τώρα εκπρόσωπος Τύπου, βουλευτής Α’ Αθηνών, Βασίλης Κικίλιας αναλαμβάνει τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, ενώ ο μέχρι τώρα διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης αναλαμβάνει σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Να θυμίσουμε βέβαια ότι η Μαρία Σπυράκη ως δημοσιογράφος του Mega πρωτοστατούσε στην προπαγάνδα υπέρ των Μνημονίων από το 2010 μέχρι το 2014 που έγινε ευρωβουλευτής, ενώ όταν έγινε μας είπε ότι ως δημοσιογράφος γνώριζε ότι με τα Μνημόνια δεν λυνόταν το θέμα χρέους, άρα και η Ελληνική κρίση αλλά δεν μας το έλεγε γιατί δεν ΕΠΡΕΠΕ. Υπηρετώντας βέβαια την ευρωλιγούρικη ελληνική ολιγαρχία!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...